Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Silvestr u sportovců: Schick či Jurečka vzali své krásky do Dubaje. Kdo slavil na horách?

    Známí čeští sportovci slavili Silvestra různými způsoby. | foto: Instagram

    Příchod nového roku oslavili i známí čeští sportovci. Zatímco někteří z nich po náročném podzimu zvolili relax na prosluněných pláží, kde oslavili i Silvestra, jiní sportovci vyrazili na zasněžené hory. Pojďme se podívat na to, kdo na konci roku nezůstal doma a upřednostnil pobyt v luxusním rezortu či na horské chatě.

    Schick, Kovář a Jurečka odletěli do Dubaje

    Fotbalisté německého Leverkusenu Patrik Schick a Matěj Kovář využili volno během vánočních svátků a spolu se svými drahými polovičkami vyrazili do Dubaje, kde si dopřávají zaslouženého odpočinku i luxusu.

    Společně si například užívali krásný den na jachtě. Patrik Schick je dvojnásobný otec, své ratolesti ale s manželkou Hankou pravděpodobně svěřili do rukou babiček, aby si po delší době mohli užít klidnou dovolenou jen se svými přáteli.

    Patrik Schick a Matěj Kovář s partnerkami v Dubaji

    Do Dubaje vyrazil také Václav Jurečka se svojí půvabnou manželkou Petrou. Přestože půvabná tmavovláska nerada slaví příchod nového roku, Silvestr u moře si podle všeho náramně užila.

    Petra a Vašek Jurečkovi slavili v Dubaji

    Adam Hložek vyrazil do Rakouska

    Kdo ovšem upřednostnil sníh a horskou chatu, byl Schickův i Kovářův spoluhráč z Leverkusenu Adam Hložek (21). Talentovaný fotbalista strávil Silvestra v rakouském středisku Hochrindl nejen se svojí přítelkyní Veronikou, ale také se svým bratrem Danielem a jeho přítelkyní Anetou.

    Pokud ale čekáte, že „Hložan“ vyrazil na lyžovačku, vyvedeme vás z omylu. Někteří fotbalisté mají totiž ve smlouvách zákaz lyžování, aby se nezranili. Fotbalista si tak užil, že nemusel dělat absolutně nic. Se svým bráchou například zalezl do sauny, zatímco jejich sexy holky pózovaly na balkoně.

    Adam Hložek se svým bratrem v sauně

    Přítelkyně Adama Hložka Veronika (vpravo) a Daniela Hložka Aneta (vlevo)

    Šafářová s Plekancem slavili na horách

    Kdo rovněž upřednostnil zasněženou zimní krajinu, je bývalá tenistka Lucie Šafářová (36) a hokejista Tomáš Plekanec (41). Manželé vzali s sebou i své děti. Společnost jim dělali také další bývalá hráčka tenisu Andrea Sestini Hlaváčková (37) s manželem a dcerkou Isabellou. Hlaváčková je v současné době těhotná, a jak se nechala slyšet, druhé těhotenství si užívá.

    Andrea Sestini Hlaváčková s manželem a Lucie Šáfářová s Tomášem Plekancem slavili na horách.

    Procházka vyrazil na Sněžku

    Dalším sportovcem, který si vychutnal svěží horský vzduch, je MMA zápasník Jiří „BJP“ Procházka. Slavný bijec vyrazil se svými přáteli na Sněžku. „Finally on the top. Jedem! Vítězství!“ zařval Procházka na vrcholu nejvyšší hory v Česku, kde tou dobou panovala mlha a dobou silný vítr.

    Jirka Procházka na vrcholu Sněžky.

    Fotogalerie