Od močení k nahotě! Pančochová se snoubenkou se na kolech proháněly nahoře bez

V lesích amerického Oregonu můžete narazit na cokoliv, třeba i na nahaté cyklistky. Nahoře bez se tam na kolech proháněla snowboardistka Šárka Pančochová s přítelkyní. Právě půvabná blondýna Kaileen prohrála sázku a musela do půl těla, její milá a budoucí manželka ji ale nenechala ve štychu. Pozornost Pančochová vyhledává ráda, ostatně se proslavila fotkou, na které močí ze skály.

Jde sice o snowboardistku a stříbrnou medailistku ze světového mistrovství, poslední dobou je ale Šárka Pančochová mnohem více bojovnicí za práva homosexuálů a také pořádnou skandalistkou. Ostatně fotku, na níž hrdě čurá ze skály v Českém ráji, zná snad každý.

Teď se blýskla znovu, a to na výletě v americkém Oregonu. A tentokrát jí u toho asistovala i krásná snoubenka Kaileen, se kterou Pančochová plánuje svatbu.

Pokud se ptáte, proč má někdo potřebu jezdit nahý na kole a fotit se u toho, my to taky nechápeme, ale Kaileen měla údajně prohrát nějakou sázku a jít do půl těla. A Pančochová, ačkoliv nemusela, se hned přidala.

Obě dívky tak odhodily vrchní část oblečení a na kolech to pořádně rozjely. Krajinou se proháněly s obnaženými hrudníky a dobře se u toho bavily.

Že je může kdokoliv vidět, to českou snowboardistku ani její nastávající nijak netrápilo.

Pančochová odhodila svršek jakoby nic.

Obě dámy svou divokou jízdu navíc zdokumentovaly i ve videu, to pak Pančochová zveřejnila na YouTube. Krásně si na něm asistují a prsa si navzájem zakrývají prsty.

Nahá jízda Šárky Pančochové a její snoubenky Kaileen

Ona půvabná blondýna po boku Pančochové je rozvedenou americkou maminkou. Pančochová ji o ruku požádala v červenci, a to romanticky na nejvyšší hoře Oregonu.

Vzápětí ale oznámila, že svatba hned tak nebude.

Kaileen je velmi půvabná žena.

„Brát se nebudeme do té doby, než bude povolená svatba gayů a leseb v České republice!“ řekla osmadvacetiletá sportovkyně s tím, že za legálnost homosexuálních sňatků v Česku je připravena bojovat. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:07 sobota 28. prosince 2019. Anketa je uzavřena.

  • 191
  • 58
  • 55
  • 51
  • 49
  • 41