Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Šéf RedFace Diviš: Íránský Hulk? Náklady jako na Vémolu! S Borárosem jednáme, radí mi Kočka

    Majitel RedFace Petr Diviš promluvil o dalších plánech. | foto: Koláž Expresu

    Na prvním turnaji se představili například Robert Rosenberg, Kryštof Novák či Gabriel Castillo Vargas. Organizace RedFace, která má před sebou druhý galavečer, nyní řeší další nové akvizice. Majitel a hlavní promotér Petr Diviš dokázal do své stáje zlanařit velmi zajímavá jména, například slavného influencera Sajada Gharibiho alias íránského Hulka. „Jednání s ním byla hrozně složitá. Když spočítám celkové náklady, jsou to peníze jako pro Karlose Vémolu,“ říká v rozhovoru pro Expres.cz Diviš, který také popsal námluvy se slovenským MMA bijcem Gáborem Borárosem a promluvil o přátelství s podnikatelem Janem Kočkou.

    Organizace RedFace, která se zaměřuje na MMA zápasy profesionálních bojovníků, ale také bizarních postaviček či známých influencerů, láká fanoušky na druhý turnaj.

    Galavečer se uskuteční 9. září v pražské UNYP aréně. Na nedávné tiskovce promotéři odhalili startovku, která slibuje zajímavou podívanou. Na akci se mimo jiné představí Žaneta Skružná ze Survivoru, influencer Kryštof Novák, jehož proslavil Love Island, či bývalá milenka Karlose Vémoly Zdeňka „Lulu“ Černá.

    Ve čtvrtek večer chystá organizace další díl svého podcastového seriálu, v němž se tentokrát představí bojovníci Petr Pastýřík a chuligán s přezdívkou Ultrapárek.

    „Pro fanoušky máme připravené ještě jedno zajímavé překvapení,“ svěřil se Expresu šéf RedFace Petr Diviš, který se před čtvrteční akcí krátce vyjádřil k námluvám s hvězdným MMA bijcem Borárosem.

    „S Gáborem jednáme, on má zájem, což nás samozřejmě těší. Obě strany si daly ještě čas na rozmyšlenou a uvidíme,“ říká Diviš.

    Petr Diviš, majitel organizace RedFace

    Íránský Hulk? Náklady jako na Vémolu! Kočka mi dává cenné rady

    Promotér, který nijak nepopírá, že první turnaj byl ze strany organizace fiasko, také popsal, jak do své stáje získal hvězdnou posilu v podobě slavného influencera Sajada Gharibiho alias íránského Hulka, který má na Instagramu téměř milion sledujících.

    „Přijede na náš turnaj 9. září a už má zařízený hotel. Ta jednání byla hodně těžká, bylo to na delší dobu. Často poslouchal od lidí kritiku, ale on na sobě teď hrozně dře a zaslouží si dostat šanci. Je každý den ve fitku od rána do večera. Je to světová persona, říkám mu to každý den. Chce světu ukázat, že je v něm ta íránská síla,“ tvrdí Diviš, který přiznává, že íránský Hulk je mnohem dražší investicí než tuzemští influenceři.

    „To stoprocentně. Bavíme se o penězích, které dostává třeba Karlos Vémola nebo další největší hvězdy jiných organizací. Se vším všudy jsou ty náklady pro něj opravdu hodně vysoké,“ netají se majitel RedFace.

    Sajad Gharibi alias íránský Hulk

    Výše zmiňovaný podcastový seriál se pravidelně natáčí v centru Prahy v restauraci JK House, která patří podnikateli Janu Kočkovi. Ten je velkým milovníkem bojových sportů a Diviš Expresu přiznal, že za Kočkou občas přijde pro radu.

    „S Honzou Kočkou se nějakou dobu známe a jsme kamarádi. On se v bojových sportech hodně vyzná, sám trénuje box skoro každý den. Pohybuje se kolem toho odmalička, je to milovník, ale také velký znalec. Podcasty točíme u něj a on je v mnohém můj rádce a mentor. Má velké kontakty mezi bojovníky, rozumí tomu. Schází se s nejlepšími boxery i zápasníky v Česku a pro ten sport dýchá,“ říká o Kočkovi Petr Diviš.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 20:32 pátek 22. prosince 2023. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      29
    • Cože
      29
    • Trapas
      28
    • Super
      26
    • Tvl
      26
    • Sladký
      23