Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Náročná noc Petra Nedvěda: Piva a panáky, obletování servírek, pak šel ovládnout výčep

    Že má český hokejový nároďák co slavit je nad slunce jasné a ostatně sami hokejisté dnes během vítání na Staroměstském náměstí vyhrožovali, že pití se protáhne do ranních hodin, jelikož pak mají den volna. Ze Staromáku zamířili do blízké hospody, kde si dlouhou noc užil zejména Petr Nedvěd (52), který slavil ve velkém.

    Bývalý hokejový útočník Petr Nedvěd, který je nyní generálním manažerem české hokejové reprezentace, má rozhodně důvod k oslavám, hokejisté vyhráli zlato na mistrovství světa po 14 letech a navíc před domácím publikem a taková výhra si žádá mimořádnou oslavu.

    Možná i několikadenní.

    Ostatně hráči dnes na Staroměstském náměstí, kam už přijeli v náladě, přiznali, že slavili z neděle až do pondělního rána a dnes v noci v tom hodlají pokračovat, jelikož v úterý mají den volna a teprve až pak je čekají audience u premiéra Petra Fialy a prezidenta Petra Pavla.

    Tedy poté, co opustili kolem šesté večer náměstí s rozjařenými fanoušky, a někteří sami už v poměrně rozšafném stavu, přesunuli se do nedaleké restaurace, kde zapíjení zlata pokračovalo a Petr Nedvěd si to hodně užíval.

    Ze začátku laškoval se servírkami, které jsou v této hospodě na návštěvy hokejistů již zvyklé a jen tak je jejich rozpitá náklonnost nerozhází, nicméně s pokročilou hodinou začal Nedvěd postupně ovládat celý bar a roztáčel nejen pivo a panáky.

    Petr Nedvěd laškovně vykukuje ze dveří.

    A už teď je jasné, že tady bude veselo.

    A protože stoly hokejistů obsluhovalo několik slečen, dělil svou pozornost mezi ně poctivě, ovšem nejdřív začal důvěrným pokecem s Davidem Pastrňákem.

    Petr Nedvěd
    Petr Nedvěd

    Pak se ale hokejisté stáhli ze zahrádky dovnitř, aby už nerušili od desáté večer noční klid, a večírek mohl začít. Piva se začala prokládat panáky a zřejmě ne každému bude po noční kombinaci dneska ráno do zpěvu. Nedvěd se ale činil a vypadá to, že byl zdatný v objednávání další rundy u každé ze servírek, která se u stolu objevila.

    Petr Nedvěd
    Petr Nedvěd
    Petr Nedvěd

    I rusovlasá slečna, která vypadala, že v podniku také pracuje, zaujala jeho detailnější pozornost.

    Petr Nedvěd
    Petr Nedvěd
    Petr Nedvěd
    Petr Nedvěd
    Petr Nedvěd

    Rozjařený manažer nároďáku se celý večer nedal zastavit, a to ani výčepem, za nějž se nakonec přesunul a začal řídit celou hospodu, ostatně ji s má v provozu s Ručinským, vydávat tam svým parťákům panáky a když servírky šly pro sklo, musely nejdřív obejít jeho slavící náruč.

    Petr Nedvěd se přesunul za výčep a začal tam pomalu řídit podnik.

    Vydávat panáky...

    A rozdávat je všem.

    Když si servírky pro něco šly, musely Nedvěda obejít.

    Když si servírky pro něco šly, musely Nedvěda obejít.

    Nakonec ho odvedla zpět ke stolu zřejmě přítelkyně Martina Ručinského a Nedvěd se poslušně nechal, aby se šel bavit k ostatním.

    Petr Nedvěd

    No, pořádnou oslavu si medailisté zaslouží a je pravda, že Petr Nedvěd od té doby, co se stal otcem, nechal svá divoká léta u ledu (doslova i obrazně) a kdy jindy, než během takové senzační výhry, si může dovolit se trochu odvázat.

    Fotogalerie