Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Velké stěhování s Darou k šejkům? Nedvěd řeší neodolatelnou nabídku, tvrdí zdroj. Už byl na zápase

    Loni byl spojován s postem u českého nároďáku. Nabídku stát se manažerem reprezentace ale legendární fotbalista Pavel Nedvěd (51) odmítl. Důvodem je fakt, že preferuje zahraniční angažmá. Nyní se Grande Paolo zjevil na zápase 2. ligy v Saúdské Arábii. Na snímcích, které kolují po sociálních sítích, drží v ruce klubovou šálu a jeho tvář zdobí spokojený úsměv. Důvod? Podle zdroje Expresu dostal bývalý skvělý záložník v zemi šejků neodolatelnou nabídku, které je aktuálně hodně nakloněný! „Nabídka se mu líbí více, než ty ostatní,“ tvrdí náš důvěryhodný informátor.

    Začátkem roku bylo v českém fotbale velké téma, když Pavel Nedvěd odmítl nabídku stát se manažerem české reprezentace. Mnozí totiž už evidentně počítali s tím, že „Méďa“ tuto možnost využije a stane se nadřízeným nového kouče Ivana Haška.

    „Musím konstatovat, že si té nabídky i jejích podmínek vážím a že jsem to velmi důkladně zvažoval. Stejně tak si vážím přístupu FAČR během jednání. Bohužel jsem se po zralém uvážení a mnoha konzultacích rozhodl, že ji nemohu přijmout. Po mnoha letech mimo republiku si nejsem jist, zda bych v této chvíli mohl českému fotbalu pomoci. A to tím spíše, že vzhledem k mým stále častým nezbytným pobytům v zahraničí nejsem ještě trvale v České republice,“ sdělil tehdy pro portál infotbal.cz Pavel Nedvěd.

    Podle důvěryhodného zdroje Expresu to ale bylo trochu jinak. „Český fotbal si ho zatím nezaslouží. Je to správný kluk a frajer. Aby měl Pavel chuť dělat v českém fotbale, muselo by se leccos změnit. Muselo by to vypadat jinak. Všechno je o lidech. Správných lidech na správných místech,“ dodal náš spolehlivý informátor, který si nepřál být jmenován.

    Náš zdroj tehdy také informoval, že Nedvěd seriózně zvažuje nabídky pouze ze zahraničí. Zájem o něj byl v Itálii, kde ho tamní fanoušci stále považují za modlu, a není tajemstvím, že Nedvěd dostal také laso z Arábie. Po sociálních sítích nyní kolují snímky Pavla Nedvěda, jak na tribuně s klubovou šálou v ruce sleduje zápas druholigového týmu Al-Quadsiah. Má se snad jeho láska Dara Rolins připravovat na brzké stěhování do Saúdské Arábie?

    „Zatím nic nepodepsal, ale byl tam z toho důvodu, že se mu tato konkrétní nabídka líbí více, než jiné nabídky. Je tedy dost možné, že to nakonec dopadne, ale zatím to jsou pořád námluvy,“ uvedl zdroj, který má k Nedvědovi velmi blízko, ale promluvil jen pod zárukou anonymity.

    V lednu, kdy Nedvěd oficiálně odmítl pracovat pro český nároďák, se Dara Rolins Expresu svěřila, že její partner má hned několik pracovních nabídek ze zahraničí a vybírá si tu nejlepší.

    „V zásadě nikam nespěchá a nic ho netlačí,“ uvedla známá zpěvačka, která s Nedvědem letos v létě oslaví třetí výročí vztahu.

    Fotogalerie