Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Nedvěd odmítl repre, jeho láska Dara řekla Expresu důvod: Seriózně řeší jen cizinu!

    Pavel Nedvěd odmítl repre, jeho láska Dara řekla důvod. | foto: Koláž Expresu

    V posledních dnech se fotbalovými kuloáry nesly zaručené zprávy, že Pavel Nedvěd (51) bude tento týden oznámen jako nový manažer národního týmu. Bývalý reprezentační kapitán ale tuto nabídku odmítl. Oficiálně z toho důvodu, že si není jist, zdali by byl schopen českému fotbalu na této pozici pomoci. Jeho láska, známá slovenská zpěvačka Dara Rolins (51) ale Expresu řekla pravý důvod. „Pavel seriózně zvažuje jen zahraničí,“ svěřila se nám Dara.

    Fotbalová asociace před třemi týdny svolala výkonný výbor kvůli výběru nového hlavního trenéra národního týmu. V posledních dnech se mezi sportovními novináři šířily zprávy, že koučem bude Ivan Hašek a jeho přímým nadřízeným legendární záložník a ikona Juventusu Turín Pavel Nedvěd.

    Nedvěd, který byl dlouhé roky viceprezidentem turínského velkoklubu, měl zastávat pozici manažera nároďáku. Ve středu se však v médiích objevila zpráva, že fenomenální „Grande Paolo“ nabídku odmítl.

    „Musím konstatovat, že si té nabídky i jejích podmínek vážím a že jsem to velmi důkladně zvažoval. Stejně tak si vážím přístupu FAČR během jednání. Bohužel jsem se po zralém uvážení a mnoha konzultacích rozhodl, že ji nemohu přijmout. Po mnoha letech mimo republiku si nejsem jist, zda bych v této chvíli mohl českému fotbalu pomoci. A to tím spíše, že vzhledem k mým stále častým nezbytným pobytům v zahraničí nejsem ještě trvale v České republice,“ uvedl pro portál infotbal.cz Pavel Nedvěd.

    Pavel Nedvěd

    Nepřesné informace, Pavel řeší jen zahraničí!

    Těsně před tím, než Nedvěd definitivně řekl ne, oslovila redakce Expresu jeho krásnou partnerku, slovenskou zpěvačku Daru Rolins. Ta už v té době věděla, že se informace o nástupu jejího miláčka k reprezentaci nezakládají na pravdě.

    „Nejsou to přesné informace,“ řekla nám na úvod Dara Rolins, která pak naznačila, kam nejspíše povedou Pavlovy další kroky.

    „Pavel má několik pracovních nabídek. Seriózně ale zvažuje jen ty zahraniční. V zásadě nikam nespěchá a nic ho netlačí,“ řekla Rolins, podle které je reálné, že Nedvěd v dohledné době najde angažmá v Evropě, možná i v milované Itálii.

    Dara a Pavel si užívají pohodu v Livignu

    Aktuálně jsou Nedvěd a Rolins v italském Livignu, kde si užívají zasněžené hory. Právě z lyžařského ráje poslala slovenská zpěvačka svým fanouškům vzkaz skrz instagramový profil, kam přidala několik fotek s Pavlem.

    „Vlastně nejsem moc dobrý lyžař. U nás doma se totiž, věřte nebo ne, nikdy moc nesportovalo. Jsem lyžař samouk, zkušenosti jsem sbírala v dospělém věku. Styl jízdy nic moc, ale na svahu vypadám repre a nějakým zázrakem pokořím vždy každý kopec,“ popsala své lyžařské schopnosti Dara Rolins.

    „Samozřejmě, že nesmí chybět ti úplně nejbližší. Moje sestra Janka, Lola (dcera), ani můj milovaný modrooký muž,“ dodala zamilovaná Dara.

    Fotogalerie