Rozchod Pavla Nedvěda a krásné Lucie od koní: Románek se nelíbil dětem ani lidem z klubu

Česká fotbalová legenda Pavel Nedvěd (49) zažívá nelehké období. Nejenže je coby viceprezident Juventusu vyšetřován kvůli obřímu skandálu ohledně nejasností u hráčských přestupů, ale také šel ke dnu jeho vztah s mladičkou parkurovou jezdkyní Lucií Anovčínovou (25). V rozchodu s milenkou dost možná hrály důležitou roli Nedvědovy děti, které dávaly jasně najevo, jak moc si přejí, aby se „Grande Paolo“ vrátil zpět k jejich mámě Ivaně.

O tom, že bývalý reprezentační kapitán Pavel Nedvěd a krásná jezdkyně Lucie Anovčínová už netvoří pár, se v kuloárech spekulovalo už nějaký ten pátek.

Nyní se deníku Blesk svěřil jeden z přátel krásné Lucie, který potvrdil, že opravdu došlo k rozchodu. „Lucie už s Nedvědem není. Skončilo to,“ řekl kamarád nadějné jezdkyně.

Že mezi Pavlem a půvabnou blondýnou není něco v pořádku, naznačoval i prodej Nedvědova luxusního bytu na Malé Straně, z něhož si bývalý reprezentační kapitán a Lucie udělali „sídlo lásky“.

Ve vymazleném mezonetovém bytě s rozlohou 186 metrů čtverečních se měli stýkat pravidelně.

Poprvé se Pavel a Lucie ukázali na veřejnosti v srpnu roku 2019 na parkurových závodech v Londýně. Nedvěd pak svou milenku vodil na večírky s bývalými parťáky z reprezentace do karlínské restaurace.

Pavel Nedvěd po boku Lucie Anovčínové

V poslední době se ale Lucie s Pavlem delší dobu bok po boku nikde neobjevili a začaly se tedy množit spekulace o jejich údajném rozchodu.

Zatímco Nedvěd po rozchodu s milenkou řeší přestupový skandál „svého“ Juventusu, Lucie vyrazila do Keni za žirafami a na svůj instagramový profil přidává fotografie, na nichž se mazlí s koňmi.

Lucie Anovčínová je nejenom krásná, ale i velmi talentovaná.

Děti románku nefandily. Vztah s Lucií se nelíbil ani lidem v Juventusu

Je pravděpodobné, že velkou roli v konci vztahu hrály Nedvědovy děti. Ivanka a Pavel několikrát na sociálních sítích naznačili, jak moc by si přáli, aby se táta s mámou dali opět dohromady.

Například když Nedvěd loňské Vánoce strávil v Itálii se svou manželkou Ivanou, dcera se přímo rozplývala.

„Pár stvořený v nebi,“ napsala tehdy k fotografii na Instagramu. 

Snímky s mámou a tátou sdílel na svém profilu tehdy i Nedvědův syn Pavel, který už několik let randí se sexy italskou modelku Giadou Vettori a vypadá to, že svatba pomalu klepe na dveře.

Říká se ale také, že se Nedvědův vztah s Anovčínovou nelíbil některým akcionářům Juventusu, podle nichž si Pavel kazil jméno nevěrou a vztahem s mladou kráskou.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 10:54 sobota 9. dubna 2022. Anketa je uzavřena.

  • 58
  • 41
  • 20
  • 16
  • 8
  • 7