Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Juventus řeší skandál! Nedvěd prodává za 70 míčů sídlo lásky, kam si bral milenku Lucii

    Pavel Nedvěd prodává své luxusní sídlo lásky na Malé Straně, kam si měl vodit mladičkou milenku Lucii. | foto: svoboda-williams.com

    Italská Serie A řeší po patnácti letech další obří skandál, v němž opět hraje hlavní roli tamní gigant Juventus Turín. Italské úřady vyšetřují finanční nejasnosti v 62 přestupech, z toho 42 se týká „staré dámy“. Mezi vyšetřovanými funkcionáři je i viceprezident Juventusu a jeden z nejlepších českých fotbalistů všech dob Pavel Nedvěd. Bývalý reprezentační kápo tvrdí, že mu nic nehrozí. Krátce po propuknutí aféry se už ale zbavuje svého luxusního sídla na Malé Straně, kam si měl ještě nedávno vodit milenku Lucii (25)! Cena? Minimálně 70 milionů!

    V roce 2006 kvůli ovlivňování rozhodčích skončil Juventus ve druhé lize a přišel o několik mistrovských titulů. Stejný trest italskému velkoklubu hrozí i nyní. Tentokrát za údajné „nafukování“ hodnoty prodaných hráčů.

    Vyšetřování měl spustit pochybný přesun záložníka Miralema Pjaniče do Barcelony. Opačným směrem šel Brazilec Arthur Melo. V reálu šlo o trejd, kdy měl Juventus doplatit 12 milionů eur. Podle oficiální dokumentace ale Pjanič přestoupil za 60 milionů a Arthur v „nesouvisejícím transferu“ za 72. Oba kluby díky tomu mohly vykázat kapitálový zisk.

    Mezi vyšetřovanými je kromě prezidenta Juventusu Agnelliho také viceprezident a česká legenda Pavel Nedvěd. Bývalý kapitán reprezentace v nedávném rozhovoru pro server DAZN prohlásil, že je v naprostém klidu.

    „Nemyslím si, že by nás vyšetřování mělo nějak ovlivnit. Rozhodně ne na hřišti. Nehraji už jedenáct let, za tu dobu jsem tu zažil spoustu problémů. A dostali jsme se přes všechny,“ prohlásil klidným tónem Nedvěd, který měl údajně pochybné smlouvy podepisovat a stal se tak nevědomky „bílým koněm“ celé operace.

    Nedvědův Juventus se dostal do velkých problémů. Vše může skončit sestupem a odebráním mistrovských titulů.

    Sídlo lásky minimálně za 70 milionů!

    Nedvěd sice působí, jako by se ho celý skandál netýkal, zajímavé ale je, že krátce po vypuknutí aféry web iSport.cz informoval, že bývalý geniální záložník prodává své luxusní „sídlo lásky“ na Malé Straně!

    Pavel Nedvěd prodává své luxusní sídlo lásky na Malé Straně, kam si měl vodit mladičkou milenku Lucii.

    Do 186metrového kvartýru si „Grande Paolo“ měl brát na noci plné vášně krásnou Lucii Anovčínovou, s níž se začal stýkat před více než dvěma lety.

    V poslední době se ale pár už delší dobu nikde neukázal a začaly se množit spekulace o jejich údajném rozchodu. 

    Těmto spekulacím nahrál i fakt, že loňské Vánoce strávil Pavel Nedvěd v Itálii se svou manželkou Ivanou a děti byly štěstím bez sebe.

    „Pár stvořený v nebi,“ napsala tehdy k fotografii na Instagramu Ivana mladší, která se netají tím, že si přeje, aby se rodiče dali zase dohromady.

    Nedvědův mezonetový byt, který se nachází nedaleko od Pražského hradu, disponuje obří vstupní chodbou, velkým obývacím pokojem propojeným s otevřenou kuchyní, jídelnou a dokonce i vinným sklepem. Kvůli bezpečí nechal Nedvěd nainstalovat videotelefon a alarm.

    Pavel Nedvěd prodává své luxusní sídlo lásky na Malé Straně, kam si měl vodit mladičkou milenku Lucii.

    Soudě podle toho, za kolik se na Malé Straně běžně prodávají podobné nemovitosti, by Nedvěd měl za luxusní „bejvák“ vyinkasovat minimálně 70 milionů korun!

    Nedvědův jmenovec, bývalý skvělý hokejista Petr Nedvěd, před časem střelil své luxusní sídlo na Smetanově nábřeží téměř za dvojnásobek.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:07 pátek 8. dubna 2022. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      50
    • Tvl
      16
    • Haha
      13
    • Super
      8
    • Cože
      8
    • Sladký
      4