Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Kareš mi dluží 60 tisíc a vůbec nekomunikuje, říká Kincl. Lžeš, vzkazuje šéf XFN

    Válka mezi Kinclem a Karešem pokračuje! | foto: Koláž Expresu

    Dluhová válka pokračuje! Známý MMA zápasník Patrik Kincl (30) Expresu sdělil, že stále eviduje dluh od bývalého zaměstnavatele, organizace XFN. Promotér a zároveň zápasník Petr Kareš (39) s ním prý vůbec nekomunikuje. „Patrika jsem opakovaně kontaktoval a požádal o prokázání dluhu, což do dnešního dne neudělal,“ vzkazuje zakladatel XFN, který se nyní připravuje na nejkrvavější bitvu své kariéry.

    Zhruba před rokem byla organizace XFN na absolutním vrcholu. Disponovala nejlepšími tuzemskými zápasníky a dokázala vyprodat pražskou O2 arénu. Pak ale přišlo něco, co lze nazvat klinickou smrtí. 

    Uteklo všechno, co mělo ruce a nohy. Jedním z posledních „mohykánů“ byl Patrik Kincl. Ten do poslední chvíle věřil, že XFN splatí všechny závazky a vrátí se zpět na scénu. Pak ale věřit přestal, upsal se polské organizaci KSW a stále do světa vykřikuje, že mu XFN dluží velké peníze. Prý se i smířil s tím, že je už nikdy neuvidí.

    „XFN mi stále dluží. Jde o šedesát tisíc korun. Nikdo to se mnou nijak neřeší, ani Petr Kareš. Vůbec se mnou nekomunikují,“ sdělil Expresu Kincl.

    Sám Kareš přitom na nedávné tiskové konferenci oznámil, že organizace XFN hodlá v následujících týdnech a měsících splatit všechny závazky. Kvůli tomu se Kareš rozhodl i vrátit do ringu a peníze za zápasy chce dát na uhrazení dluhů.

    Promotéra Petra Kareše jsme oslovili a zeptali jsme se ho na údajný dluh vůči Patriku Kinclovi. Kareš vyvrátil, že by zápasníka snad ignoroval a okamžitě si s ním prý sjednal schůzku.

    „Patrika jsem opakovaně kontaktoval a požádal jsem ho, aby prokázal svůj dluh vůči XFN, což do dnešního dne neudělal. Na Facebooku jsem ho kontaktoval 24. září. Do dnešního dne si zprávy nezobrazil. Telefon nezvedl. Proto jsem mu zaslal e-mail. Dnes jsem mu volal znovu a domluvil jsem si s ním osobní setkání na příští týden,“ říká Kareš.

    „Se všemi zápasníky průběžně komunikujeme a hradíme jim dlužné platby. Děláme pro nápravu úplné maximum,“ dodal Kareš.

    Domluvenou schůzku poté potvrdil i Kincl. „Volal mi a máme se v příštím týdnu opravdu potkat. Je pravda, že mi něco (dříve) psal, ale já mu prostě nevěřím a vím, jak to bude probíhat,“ vyjádřil se zápasník, který je v kontaktu i s dalšími bijci, jimž XFN dluží peníze.

    Petr Kareš se v současné době připravuje na nejdrsnější zápas své kariéry. Čtrnáctého prosince v Bratislavě poměří síly s MMA zápasníkem Samuelem „Pirátem“ Krištofičem. Zápas bude podle pravidel barmského boxu.

    „Příprava jde dobře, jsem moc rád, že se můžu vrátit k zápasení. Je to pro mě velká osobní výzva,“ říká Kareš.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 8:33 pátek 13. března 2020. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      54
    • Cože
      52
    • Super
      50
    • Trapas
      50
    • Sladký
      48
    • Tvl
      42
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...