Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Hvězdy na Oktagonu: Schick ukazoval svaly, pak se fotil s Bloomem. Rittig prohrál sázku!

    Na galavečer Oktagon 26 zavítalo mnoho známých tváří. | foto: Instagram

    Šéf Oktagonu Ondřej Novotný říká galavečerům na pražské Štvanici „Nejkrásnější turnaj roku“. Jeho slova se potvrdila. Elektrizující atmosféra, skvělé výkony zápasníků pod širým nebem a také plná aréna celebrit, které chtěly vidět krev na vlastní oči! Zápasy sledoval z první řady hvězdný útočník Patrik Schick, který nedávno řádil na fotbalovém Euru. Na fanoušky ukázal svaly, pak ukořistil cenné selfíčko s hercem Orlandem Bloomem. Podnikatel a vášnivý milovník bojových sportů Ivo Rittig zase pobavil prohranou sázkou s Makhmudem Muradovem!

    MMA se v poslední době v Česku těší velké oblibě. Nejtvrdší sport planety sledují velmi rádi fotbalisté. Nikoho tak nepřekvapilo, když se na sobotním turnaji Oktagon 26 na pražské Štvanici objevilo několik současných i bývalých českých reprezentantů.

    Hned u klece seděli exsparťané Václav Kadlec, Lukáš Vácha a Patrik Schick. Hvězda nedávného Eura s sebou vzala ještě manželku Hanku.

    Když Schicka zabraly televizní kamery, útočník německého Leverkusenu na fanoušky ukázal svaly, čímž zopakoval svou oslavu gólu z evropského šampionátu.

    Patrik Schick zase ukazoval svaly!

    Schick se už dříve svěřil, že tímto gestem chtěl napodobit svého oblíbeného MMA zápasníka z UFC Natea Diaze.

    Na svém instagramovém profilu se pak Schick pochlubil selfíčkem, na které nejspíše nikdy nezapomene. Na fotce s ním je totiž slavný hollywoodský herec Orlando Bloom.

    Patrik Schick a Orlando Bloom

    Z českých fotbalistů se v hledišti objevil také například Michael Krmenčík, čerstvá akvizice pražské Slavie. 

    Urostlý bombarďák dorazil na Štvanici s Janem Kopicem z Plzně a oba si akci náramně užívali. Neustále odbíhali doplňovat zásoby pitiva ke stánku.

    Na galavečer dorazil také Michael Krmenčík, čerstvá posila pražské Slavie. Společnost mu dělal bývalý parťák z Plzně Jan Kopic.

    Galavečer si nenechal ujít také bývalý fantastický záložník Patrik Berger, který podle šéfa Oktagonu Ondřeje Novotného už delší dobu sliboval, že dorazí. Vzal s sebou svého syna Patrika mladšího, který seděl hned vedle Novotného dcery Trinity.

    Na Oktagon zavítal také Patrik Berger se svým synem, který seděl vedle dcery Ondřeje Novotného Trinity.

    Šéf Oktagonu Ondřej Novotný měl během galavečera velmi dojemnou řeč, ve které například poděkoval své manželce Renatě Langmannové. Ta stejně jako dcera Trinity pak neudržela slzy.

    Renatu Langmannovou rozplakal dojemný projev manžela Ondřeje Novotného.

    Rittig se vsadil s Muradovem, Vémola rýpal do šampiona

    Chybět nemohl také podnikatel a velký milovník bojových sportů Ivo Rittig. Ten poté na Instagramu pobavil fotografiemi s Makhmudem Muradovem, se kterým se prý vsadil a sázku prohrál.

    „O zážitky nebyla nouze. Kromě sázek, které již podle výrazu všechny vyhrál Makhmud Muradov, došlo u nás v první řadě i na pěsti. Zkrátka večer bojovníků, jak má být,“ napsal na sociální síti Rittig, který tak poukázal na menší šarvátku mezi fanoušky v hledišti.

    Makhmud Muradov se s Ivem Rittigem vsadil a vyhrál.

    Hlavní zápas večera vyhrál Slovák Samuel „Pirát“ Krištofič, který se tak stal novým šampionem Oktagonu ve váhové kategorii do 84 kilogramů. 

    Jeho příštím soupeřem bude s největší pravděpodobností bývalý šampion Karlos Vémola, který na galavečer dorazil se zasádrovanou rukou a svého rivala po vyhraném zápase ostře zkritizoval.

    Chybět nemohl Karlos Vémola, který nedávno podstoupil operaci utrženého tricepsu.

    „Pokud v zápase se mnou předvede takovýto výkon, bude to easy comeback,“ pálil do Piráta Vémola, kterého na Štvanici doprovodila těhotná snoubenka Lela Ceterová.

    Sexy Slovenka ukázala, jak jí roste těhotenské bříško.

    Vémolova snoubenka Lela Ceterová ukázala, jak jí roste bříško.

    Mezi Pirátem a Vémolou panuje už delší dobu nevraživost. Roky se mluví o jejich vzájemném zápase. 

    Pokud Vémolova rekonvalescence půjde podle plánu, mohli by se tito znesváření rivalové střetnout na konci roku v pražské O2 aréně.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:30 úterý 23. listopadu 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      31
    • Haha
      9
    • Super
      8
    • Cože
      5
    • Sladký
      5
    • Tvl
      4
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...