Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Pudilová o MMA bitkách influencerů: My dřeme celý život, oni makat nemusí! Paulovi ale fandím

    Mezi bandou bizarních „bojovníků“ a více či méně známých influencerů působila Lucie Pudilová (29) na tiskovce RedFace jako pěst na oko. První Češka, která se kdy dostala do slavné organizace UFC, v rozhovoru pro Expres.cz prozradila, co si myslí o zápasech internetových hvězdiček, které jsou v poslední době tak moc v oblibě. „Ti, kteří na sobě makají, jsou o. k. Třeba Jake Paul, tomu spíše fandím,“ nechala se slyšet zápasnice, kterou už brzy čeká další zápas a ráda by si vybojovala nový kontrakt v UFC.

    Organizace RedFace, která má za sebou nepříliš povedený první galavečer, naplánovala na středeční odpoledne tiskovku uprostřed obchodního domu Galerie Harfa. Během konference byli představeni jednotliví bojovníci, kteří zazáří na dalším turnaji 9. září v pražské UNYP aréně.

    K vidění byly vyhrocené stare downy nepříliš známých mladíků, tradiční tváře ze světa influencerů i zbrusu noví internetoví podivíni, kteří by pro pár minut slávy udělali cokoliv.

    Mezi těmito bizarními postavami poněkud vyčnívala nejlepší česká MMA zápasnice Lucie Pudilová, která aktuálně bojuje ve slavné organizaci UFC. Na tiskovce byla netradičně v roli trenérky. Už nějakou dobu totiž předává zkušenosti Žanetě Skružné, účastnici reality show Survivor.

    „Byly jsme spolu v Thajsku, přiletěla tam za mnou. Zaměřovala se na techniku, kterou začala trénovat až tam. Myslím, že je dost snaživá a je to dobrý,“ pochválila svou svěřenkyni v rozhovoru s redaktorem Expresu Pudilová.

    Žaneta Skružná

    Lucie sice aktuálně trénuje influencerku a objevuje se na akcích organizace RedFace, zároveň se ale nijak netají tím, že není zrovna největší fanynkou MMA bitek internetových hvězdiček

    „Ti, kteří trénují, jsou o. k., ale ti, kteří k tomu přijdou a nenatrénovali, nevím, co k tomu říct. My trénujeme celý život, abychom se dostali k nějakému výkonu, a oni tolik makat nemusí. Klobouk ale dolů, že do toho jdou a nejsou trénovaní. Je pro ně jednodušší se tam dostat, ale když pořádně neznají co a jak, je to pro ně nebezpečné. Vlezou tam se strachem,“ nechala se slyšet Pudilová, která pak smekla před americkým youtuberem Jakem Paulem.

    Lucie Pudilová s redaktorem Expresu

    Paulovi fandím, boxuje dobře. V UFC chce Pudilová vybojovat nový kontrakt

    Vyhlášený provokatér se už několik let věnuje boxu a má na svém kontě několik cenných skalpů. Naposledy na body porazil legendárního UFC zápasníka Natea Diaze.

    „Jeho zápas s Diazem jsem neviděla, spíše úryvky. Patřím ale spíše k jeho fanouškům. Na to, že je youtuber, boxuje dobře. Líbí se mi jeho box. Když člověk umí, nevadí mi to,“ říká Lucie Pudilová, která má v UFC smlouvu ještě na dva zápasy a ráda by si řekla o prodloužení kontraktu.

    Jakea Paula čeká další zápas

    Svou další soupeřku ještě Lucie nemohla prozradit. Na zápas se ale už začala připravovat. Nedávno dřela v Thajsku, kde trénoval i další Čech v UFC, Jiří Procházka. O něm se traduje, že je takový dříč, že ho ostatní přemlouvají, aby si šel odpočinout.

    „Mám to podobně. Rozhodně to pro mě nebyla dovča, u mě je všechno tréninkový kemp. Krmila jsem tam ale slona a bylo to dobrý,“ svěřila se Expresu Pudilová.

    Celý rozhovor si pusťte ve videu.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:30 pátek 8. prosince 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      24
    • Super
      8
    • Haha
      7
    • Tvl
      5
    • Sladký
      3
    • Cože
      2