Pojď se mnou na test, zpochybňuje Mikulášek Vémolův koronavirus. Do rána prý vysedává na striptýzu

Má to být MMA událost číslo jedna letošního roku. Karlos Vémola se po loňském senzačním K. O. od Attily Végha vrací do oktagonu a chuť si má spravit na „drzounovi“ Mikuláškovi. Leckdo čekal, že jak se bude zápas blížit, zápasník s úsměvnou přezdívkou Baba Jaga vystřízliví, z velkého Terminátora se rozklepe, a kdoví, třeba z bitvy vycouvá. Jenže nakonec to jsou komplikace na Vémolově straně, co zápas ohrožuje.

Nejprve přišel Vémola s tím, že chce záruky, aby kvůli pandemii nehubl do zápasu zbytečně. A nakousl možnost, že by se bitva odehrála v jiné než smluvené váze 84 kilogramů. Už to se Mikuláškovi nelíbilo.

„Buď profík a udělej 84 a nebreč, že je něco moc nebo málo nebo že by ses zbytečně připravoval. Všichni se budeme zbytečně připravovat, takže hurá do 84,“ vzkázal mu tehdy. 

Pak si Vémola poranil koleno a skončil na operaci. A nově fanouškům oznámil, že se nakazil koronavirem. Přesně měsíc před očekávanou bitvou. 

„Strašně moc bych chtěl, aby se mnou šel za mým lékařem, který by mu udělal testy, a zjistili bychom, jestli ten koronavirus opravdu má,“ zareagoval bezprostředně Václav Mikulášek pro server MMA Shorties a naznačil tak, že si podle něj Karlos vymýšlí, zřejmě aby se zápasu vyhnul.

Podle sympaťáka s přezdívkou Baba Jaga totiž Vémola přípravu nebere příliš vážně. Zatímco on tvrdě trénuje pod taktovkou Attily Végha, Terminátor prý spoustu času tráví noční zábavou.

„Pokud koronavirus má, chápu to. Chápal bych, i kdyby přiznal, že je to pro něj aktuálně těžké skrze koleno. To je zranění, které se může stát. Chápu, pokud opravdu tu koronu má, ale ať mi vysvětlí to, že v době přípravy ho viděli v Goldfingers (vyhlášený striptýzový klub v centru Prahy, pozn. red.) sedět až do rána. A v dalších podobných klubech. Nemyslím to vůbec zle. No hate. Jen ať mi to vysvětlí,“ prohlašuje Mikulášek.

„Najednou má koronu a nemůže zápasit. Nebudu říkat, že tomu úplně věřím. Pokud to tak je, přeji mu brzké uzdravení a doufám, že ten zápas bude. Hlavně aby to nebyla nějaká lež, protože moje příprava je opravdu drahá a psychicky náročná. Nátlak od lidí, jak do mě jedou, že jsem takový a onaký, nadávají mi kvůli němu a uráží mě. Přitom ten zápas chtěl on sám. Teď se dívejte, jak to všechno vypadá. Já dřu zbytečně. Ale nevadí, mám víc času na přípravu. Věřím, že on taky nebude ležet v posteli. Věřím, že bude taky makat i v koroně, pokud ji má,“ dodává.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 10:15 středa 23. prosince 2020. Anketa je uzavřena.

  • 116
  • 77
  • 70
  • 66
  • 63
  • 60