Američané z Měchenic! Vémola s Lelou jsou na Vánoce připraveni. Jakým filmem se inspirovali?

I ti největší drsňáci před Vánoci zněžní. Důkazem budiž nejslavnější český MMA zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola (34). Ten už pravděpodobně zapomněl na nedávnou prohru v „zápase století“ s Attilou Véghem (34) a plně se koncentruje na blížící se Štědrý den. S těhotnou partnerkou Lelou Ceterovou (30) tráví teď mnohem více času a společně se na sociálních sítích pochlubili, jak krásně vyzdobili nejenom vánoční stromek, ale i svůj dům, kterému říkají „Vémoland“. Kde se inspirovali?

Karlos Vémola před časem přiznal, že svou rodinu hodně zanedbával, protože se soustředil na bitvu se slovenským zápasníkem Attilou Véghem.

S Lelou se vidím, jen když v Česku něco natáčíme a ona sedí a čeká na mě. Za poslední tři měsíce jsme spolu byli na jeden den v Saint-Tropez. Vzal jsem ji tam v neděli ráno a hned večer jsme letěli zpátky, protože jsem měl trénink v pondělí. Hodně jim toho dlužím,“ přiznal obávaný bijec v pořadu Česká ulička.

Po prohraném zápase s Véghem se Vémola tedy rozhodl, že svůj dluh těhotné partnerce splatí. Tráví s ní mnohem více času a teď se společně chystají na vánoční svátky. 

„Dělám, co můžu,“ svěřil se Expresu nedávno Vémola.

Karlos Vémola s vánočním stromkem

Zatímco Lela si na svůj Instagram přidala fotku s bílým a krásně vyzdobeným stromkem, Terminátor se také pochlubil, jak krásně teď svítí jeho „Vémoland“.

Lela Ceterová s vánočním stromkem

Takhle teď vypadá „Vémoland“!

V instastories obávaný bijec naznačil, že se při zdobení inspiroval slavným americkým filmem Sám doma.

Řízky a bramborový salát se ale asi ve Vémolandu ve velkém hodovat nebudou. I přestože má Vémola očividně Vánoce moc rád, nezahálí a tvrdě pracuje na svém návratu. Nedávno absolvoval operaci ramene a nyní už zase dře v posilovně.

Karlos Vémola už trénuje.

Jeho ideální scénář je jasný: Dostat Attilu Végha zpět do klece, v odvetě ho porazit a získat si ztracené renomé. Čtyřiatřicetiletý Slovák ale o odvetném zápase nechce ani slyšet.

Karlos ať si říká, co chce. Doteď taky říkal, co chtěl, a taky tak dopadl. Klidně ať ťuká na okno. Zavolám ho na kafe a popovídáme si. Já nevím, jestli chci odvetu, nebo ne. Teď si chci užít rodinu a nevím, co bude do budoucna. Jedna věc je, co chce on, a druhá, co chci já. Já chci klid. Čekáme miminko. Příští rok si chci užít rodinu. Chci relax. Mám za sebou čtyři těžké měsíce. Odpojil jsem se od všeho. Jenom jsem spal a jedl. Soustředil jsem se jenom na ten zápas,“ řekl Expresu Attila Végh.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:35 čtvrtek 16. dubna 2020. Anketa je uzavřena.

  • 69
  • 67
  • 60
  • 57
  • 52
  • 50