Karlos by nevypnul ani důchodce v parku! Elitní český boxer komentuje Vémolu a Marpa

Boxerský zápas mezi populárním MMA zápasníkem Karlosem Vémolou (36) a raperem Marpem stále budí vášně na sociálních sítích. Nyní se k duelu vyjádřil elitní český boxer Václav Pejsar (37). Podle něj se opět ukázalo, že Vémola vůbec neumí boxovat. Ranař také vyjádřil nepochopení nad Karlosovou taktikou. „Že šel pro první životní k. o.? Tímhle nemůže knokautovat nikoho. Jako vůbec nikoho. Ani starého pána, co v parku venčí psa. Tímhle by ho nevypnul,“ tvrdí Pejsar.

Karlos Vémola, který v sobotu na turnaji Oktagon Underground v pražské O2 aréně porazil rapera Marpa, schytává na sociálních sítích stále velmi drsnou kritiku za svůj způsob boje.

MMA bojovník, o němž se ví, že box je jeho velkou slabinou, se po zápase nechal slyšet, že dokonale plnil svůj taktický plán. 

Cílem bylo v prvních čtyřech kolech utavit Marpa a pak zasadit zničující levý hák, který by pro Terminátora znamenal první vítězství na k. o. v životě.

Zápas ale ve čtvrtém kole kvůli Marpově pasivitě stopl rozhodčí a mnozí jsou toho názoru, že šlo o velmi předčasné ukončení.

„Taky mě mrzí, jak to skončilo. I proto, že jsem slíbil své první k. o. Necítil jsem, že by byl Marpo otřesený,“ řekl po zápase novinářům Vémola.

K ostře sledovanému zápasu se nyní vyjádřil jeden z nejlepších českých boxerů současnosti Václav Pejsar. Bijec, který nedávno stál o zápas právě s Vémolou, vůbec nevěří tomu, že by Karlos dokázal Marpa poslat k zemi.

„Že šel pro první životní k. o.? Tímhle nemůže knokautovat nikoho. Jako vůbec nikoho. Ani starého pána, co v parku venčí psa. Tímhle by ho nevypnul,“ myslí si Pejsar, který se o svůj názor podělil na Instagramu.

Vémola porazil Marpa.

Karlosovy údery nebyly ani údery, měl být diskvalifikován

Uznávaný boxer také tvrdí, že v zápase na rozdíl od ostatních neviděl jasnou dominanci Karlose Vémoly.

„Na čisté údery to bylo vyrovnané. Ty Karlosovy údery nebyly ani údery. To bylo jen takové šmrdlání nešmrdlání nebo jak to nazvat. Některé kolo bych klidně dal Marpovi s tím, že to mohl v dalších kolech rozbalit,“ říká Pejsar.

Karlos byl z výhry nadšený.

Václav Pejsar se přiklání také k názoru, že Vémola mohl být za údery hlavou a další fauly klidně diskvalifikován.

„Dával nespočet hlaviček, desítky v každém kole. Několik úderů pod pás. Za to měl být minimálně napomenutý. Pak by mu měl být stržen bod, a pokud by se to opakovalo, ve třetím, maximálně ve čtvrtém kole měl být diskvalifikován,“ zhodnotil zápas zkušený ranař z Plzně, který se netají tím, že držel palce Marpovi a pomáhal mu i s přípravou.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:00 neděle 25. září 2022. Anketa je uzavřena.

  • 38
  • 14
  • 12
  • 9
  • 6
  • 6

Mohlo Vás také bavit