Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Co bude s Vémolou po Marpovi? Brutální nálož zápasů! Chce rychle vydělat na svatbu s Lelou?

    Ještě nedávno chodil po doktorech a ve vzduchu visel konec kariéry. Nyní se ale nejznámější český MMA zápasník Karlos Vémola (36) odhodlal k extrémní sérii zápasů. Po výhře nad Marpem (37) ho velmi brzy čeká návrat do klece a nejspíše i boj o mistrovský titul. Skoro to až vypadá, že se Terminátor snaží „nahrabat“ co nejvíce peněz před pompézní svatbou s Lelou Ceterovou (32)!

    Bučení diváků, kterým se vůbec nezamlouval jeho neatraktivní styl boje, Karlose Vémolu nerozhodilo. Po vítězství nad Marpem na tiskové konferenci rozdával úsměvy a fanouškům představil své velmi odvážné plány.

    „Od pondělka mám sparingy, makáme dál až do Německa. Po Německu mám dva dny volna a makáme až do Štvanice,“ řekl Vémola, který plánuje stihnout tři zápasy během dvou měsíců, což je pro běžné MMA zápasníky naprosto šílené tempo.

    Necelé dva týdny po zápase s Marpem, konkrétně 4. června, se má Vémola představit na premiérovém galavečeru Oktagonu v Německu. 

    Ve Frankfurtu by měl český Terminátor změřit síly se zkušeným polským ranařem Michalem Pasternakem, který před lety zápasil ve slavné asijské organizaci One Championship.

    Pasternak, který má černý pás v brazilském jiu-jitsu, by měl být pro Vémolu těžkou prověrkou před titulovým zápasem v polotěžké váze.

    Pokud všechno klapne, Vémola se vytouženého zápasu o mistrovský pás dočká 23. července na pražské Štvanici. Soupeřem by mu měl být Brazilec Rafael Xavier alias Kratos.

    Necelý týden po turnaji na Štvanici Vémolu čeká několikrát odložená svatba se slovenskou sexbombou Lelou Ceterovou. Karlos věří, že se bude ženit jako šampion.

    Po sérii zápasů pompézní svatba s Lelou! Snaží se Karlos vydělat na veselku?

    Není tajemstvím, že Karlos i jeho snoubenka Lela milují luxus a mají velmi extravagantní styl. Už dříve se Vémola nechal slyšet, že na svatbě nebudou chybět kolotoče, exotická zvířata a živá muzika. 

    Všem je jasné, že tahle „legrace“ nebude levná, Karlos se nejspíše snaží před svatbou vydělat co nejvíce peněz, aby ho následné placení účtů nezruinovalo.

    Podle informací Expresu dostal Vémola za zápas s Marpem svou největší výplatu v životě (spekuluje se o částce až 1,5 milionu korun) a dva velmi slušné výdělky v brzké ho ještě čekají.

    Otázkou ale je, zdali to není zbytečný risk. Není tomu totiž dlouho, co Vémola chodil po doktorech se zraněnou rukou a ve hře byl dokonce konec kariéry.

    Odveta s Attilou bude svatební dar. Co druhý zápas s Marpem?

    Nedávno se nám také Karlos svěřil, že je na stole odveta s Attilou Véghem, která by byla také pořádným „money fightem“.

    „Jestli je odveta století na spadnutí, bude ta veselka o to lepší, protože budou prachy, aby se zaplatila. Doufám, že to Attila podepíše jako můj svatební dar,“ řekl Expresu Vémola, který pokukuje také po rematchi s aktuálním šampionem střední váhy Patrikem Kinclem.

    Když je řeč o odvetách, Vémola se nebrání ani druhému zápasu s raperem Marpem.

    „Já nevím, jestli by to někdo chtěl vidět, to zaprvé, ale zadruhé, pokud to někdo zaplatí, proč ne? Ukažte mi prachy,” řekl pro web iSport.cz Vémola.

    Vémola Marpa porazil. Raper s ukončením zápasu nesouhlasí.

    S odvetou očividně souhlasí i Marpo, který nemůže skousnout, jak zápas skončil.

    Já s tím problém nemám. Klidně se porvu znovu. Myslím si, že lidé viděli, že na to, že mi říkali zpěvák, nechal jsem tam velké srdce a ukázal jsem, že dokážu absorbovat do té šišky a je mi to jedno. Já si to klidně dám znovu,” nechal se slyšet raper a bývalý thaiboxer.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 0:54 středa 21. září 2022. Anketa je uzavřena.

    • Super
      52
    • Trapas
      23
    • Haha
      6
    • Tvl
      6
    • Cože
      1
    • Sladký
      1
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...