Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Sparťan Jankto, který přiznal, že je gay: Život ve lži a drsná válka s ex o alimenty!

    Jakub Jankto v dresu pražské Sparty | foto: Sparta.cz.

    Spekulovalo se o tom na sociálních sítích už nějaký ten pátek. Nyní se ale sparťanský záložník Jakub Jankto (27) oficiálně stal prvním českým fotbalistou, který se odhodlal ke coming outu. „Jsem homosexuál,“ přiznal bývalý hráč Slavie či Udinese, o němž se ví, že vede drsnou válku s bývalou přítelkyní Markétou. Ta si v rozhovoru pro Expres.cz postěžovala, že miliony vydělávající Jankto se příliš nemá k placení výživného na syna Davida.

    Spekulace, že se Jakub Jankto chystá odhalit pravdu o své sexuální orientaci, odstartoval před několika dny novinář Luděk Mádl. Ten sice sparťanského záložníka přímo nejmenoval, ale na Twitteru uvedl, že jeden z členů reprezentačního áčka plánuje učinit coming out. Všem zasvěceným ihned došlo, že uznávaný žurnalista myslí právě Jankta. Mádl se pak za svůj tweet několikrát omluvil.

    Celou kauzu jsme s bývalým reprezentačním útočníkem Martinem Feninem rozebrali v podcastu Útočník a uličník.

    Jankto podle kuloárních informací coming out plánoval delší dobu. V pondělí odpoledne na sociální sítě umístil video, ve kterém v angličtině oznamuje, že je gay.

    „Jako všichni ostatní mám své silné stránky, mám své slabiny. Mám rodinu, mám přátele. Mám práci, kterou dělám nejlépe, jak to jen umím. Už mnoho let, se vší vážností, profesionálně a s vášní. Jako všichni ostatní chci i já svobodně žít svůj život. Bez strachu, bez předsudků, bez násilí. Ale s láskou. Jsem homosexuál a už se nechci déle skrývat,“ oznámil světu Jankto, který se tak stal prvním českým fotbalistou, co veřejně oznámil, že je homosexuál.

    Jankto před coming outem: Drsná válka s expřítelkyni o alimenty!

    Janktův příběh nyní řeší všechna česká, ale i zahraniční média. Zajímavé je, že ještě celkem nedávno byl fotbalista šťastný po boku pohledné brunetky Markéty Ottomanské, s níž má syna Davida. Ottomanská ale Expresu před časem sdělila, že se s Janktem rozešla za velmi dramatických okolností.

    „Pomohlo by mi, kdyby platil alimenty, abych mohla zaplatit nájem, protože čtyři měsíce sama živit dvouleté dítě je upřímně mazec. On (Jankto) soudu navíc uvádí, že jsem syna odvlekla, což je úplně šílené,“ postěžovala si loni v dubnu Markéta Ottomanská, která nám také sdělila, že ji měl Jankto během předloňských Vánoc napadnout.

    O Janktovi se ví, že patří mezi nejlépe vydělávající fotbalisty v Česku. Před časem také investoval do svého byznysu. Co se týče výživného na syna Davida, tam podle expřítelkyně Markéty nedošlo k žádné změně a podle informací Expresu jejich spor pravděpodobně brzy vyřeší až soud.

    „Jeho několikamilionová investice mě celkem překvapila. Vlastnímu synovi totiž za posledních pět měsíců poslal jen čtrnáct tisíc korun, a to jen proto, že to má soudně nařízené,“ řekla Expresu nedávno Markéta Ottomanská, která pro chování svého bývalého partnera nemá pochopení.

    Expres tehdy kontaktoval i Jakuba Jankta, ale ten se ke sporům s bývalou láskou odmítl vyjádřit.

    Jakub Jankto, o jehož sexuální orientaci se poslední dobou hodně spekulovalo, se na svém instagramovém profilu loni těsně před Vánoci pochlubil snímkem, na němž mu dělá společnost jistá Vanessa.

    Jakub Jankto s krásnou Vanessou

    Expres později zjistil, že se mladá kráska živí jako letuška a na sociální síti je hodně aktivní. Mnozí možná nabyli dojmu, že jde o novou lásku. Podle našeho důvěryhodného zdroje ale pohledná Vanessa s Janktem chodila ještě před výše zmíněnou Markétou.

    „Není to nová holka. Ti dva spolu chodili ještě předtím, než si Kuba udělal dítě s Markétou,“ uvedl náš informátor, který si nepřál být jmenován. „Je to pouze divadlo. Jsou jen přátelé a nic více mezi nimi už nebude,“ tvrdil tehdy zdroj Expresu.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:11 úterý 13. června 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      51
    • Haha
      24
    • Sladký
      17
    • Super
      15
    • Tvl
      10
    • Cože
      7