Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Vtipný proslov Horsta Siegla na synově svatbě: Jsem rád, že mladý odtáhl z baráku a dostal rozum

    Horst Siegl a jeho vtipný svatební proslov, který se nesl ve fotbalovém duchu. | foto: Archiv Horsta Siegla

    Oddaný sparťan Horst Siegl (54) zažil minulý čtvrtek velmi výjimečný okamžik. Jeho syn Horst mladší si na malebném statku v Nové Vsi pod Pleší řekl „ano“ s krásnou Terezou, s níž vychovává dvouletého syna Elliota Horsta. Pikantní na celé svatbě je, že zatímco v rodině Horsta Siegla se fandí jedině Spartě, Tereza je věrnou fanynkou Slavie. Co na svoji „sešívanou snachu“ říká Horst Siegl?

    Ve čtvrtek 10. srpna došlo ke speciální události, která se v rámci fanoušků dvou pražských „S“ zřejmě znovu opakovat jen tak nebude. Syn velkého sparťana Horsta Siegla Horst mladší si vzal krásnou Terezu, jež pracuje právě pro Slavii.

    Konkrétně sympatická blondýnka pracuje na pozici asistentky 1. místopředsedy představenstva Martina Říhy, pravé ruky slávistického šéfa Jaroslava Tvrdíka (54). Při této příležitosti si Siegl starší neodpustil ve svém svatebním proslovu hned několik poznámek.

    „Děti, dnes vás čeká finálový zápas nesmrtelných rivalů Sparty a Slavie. Předkola, než jste oba došli sem, měla pár úskalí. Forma: tři roky Slavie, útlum: osmnáct let Sparty. Je to blbé, ale jsem rád, že po odmlce tří let, kdy jsi, Helmute, nosil Tereze kytky do práce nebo kamkoliv, jste našli společnou řeč i lóži a začali jste společně žít,“ řekl Horst Siegl alias Sigi.

    „Jsem rád, že je mladý z baráku v p****i!“ rozesmál s humorem sobě vlastním všechny přítomné hosty Siegl.

    Horst Siegl a jeho vtipný svatební proslov, který pobavil všechny přítomné hosty.

    „Z Horsta už nebyl mamánek. To víme, že měl všem pod nosem, což mu vyhovovalo. A vedle tebe, Terko, možná dostal konečně i rozum,“ řekl legendární fotbalista své snaše, kterou si velmi oblíbil navzdory tomu, že její srdce bije nejen pro jeho syna, ale i pro odvěkého rivala Sparty.

    „Nakonec jste všechno zvládli, i boj o Ligu mistrů a tu největší trofej, kterou je mladý Sigi Eliot. Doufám, že půjde v mých šlépějích a stejně jako já zažije rudý dres,“ pronesl s úsměvem. „I když na Slavii to taky není úplně k zahození. Je to tam taky fajn,“ dodal.

    Bývalý sparťanský hráč a současný fotbalový expert zároveň Expresu prozradil, jak si velký den svého syna užil. „Svatba byla skvělá. Myslím si, že to měli skvělé zorganizované, byla tam skvělá parta kamarádů a rodinných příslušníků. Bylo krásné počasí a svatba se konala na krásném statku,“ řekl s tím, že svého syna k významnému životnímu kroku netlačil.

    „Říkal jsem si, do čeho se ženou, ale oni to tak chtěli, takže teď už je jen otázka, aby jim to vydrželo, což bych jim nesmírně přál, protože se k sobě hodí. Malý je také výborný, když ho hlídáme. Jako děda si to užívám a jsem rád, že Terka je i fotbalová,“ svěřil se Horst Siegl, jemuž se líbí, že snacha nese jeho příjmení ve zkrácené podobě Siegl. A to, že nevěsta Tereza Siegl preferuje Slavii, prý vůbec neřeší.

    Horst Siegl se snachou Terezou

    „Tím, že je Terka na Slavii, je to takové pikantní, ale vždycky jsem se snažil být objektivní, takže tu rivalitu v rodině moc neprožívám. Vždy se jen zeptám, co je nového, a koukám na Slavii zpovzdálí,“ řekl Sigi, který je velmi vděčný za to, že jeho vnuk nese klasické rodinné jméno Horst, jež nosil i jeho otec.

    „Byl to trošku boj. Horsta jsem si chtěl prosadil, nakonec je to Elliot Horst, za to jsem rád. A jak jsem říkal, že Slavia nemůže být bez Sparty, mladý Horst nemůže být bez Terezy a Tereza bez něj, takže to je dobrá odpověď i na to celé to téma. Ať jim to vyjde,“ dodal na závěr hrdý dědeček a tchán Horst Siegl.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:00 sobota 23. prosince 2023. Anketa je uzavřena.

    • Super
      42
    • Cože
      11
    • Trapas
      9
    • Sladký
      9
    • Haha
      8
    • Tvl
      8