Žádost o ruku v Oktagonu: Štáfkův soupeř poklekl před sexbombou! Sbalil ji na koně!

Měl za sebou další bolestivou porážku, jeho obličej byl celý od krve. To ale Gáboru Borárosovi (29) nebránilo v tom, aby v kleci poklekl před dlouholetou partnerkou Monikou Jákliovou a před narvanou arénou ji požádal o ruku. Slovenská sexbomba neváhala a zápasníkovi, který si říká „Bestie“, řekla okamžitě své ano! „Svatba bude obrovská,“ vzkázala na sociální síti snoubenka muže, který se již brzy střetne v ringu s hercem Jakubem Štáfkem (31). Jak se s Gáborem dala dohromady?

Galavečer Oktagon 27 nabídl kromě fantastického zápasu mezi Ivanem Buchingerem a Vojtem Barboríkem také netradiční žádost o ruku, o kterou se postaral populární slovenský bijec Gábor Boráros.

Potetovaný ranař na turnaji absolutně nestačil na zkušeného Francouze Mickaela Lebouta a připsal si tak třetí prohru v řadě. Po zápase se ale rozhodl, že poklekne před partnerkou Monikou Jákliovou a sexbombu požádá o ruku.

Gábor Boráros požádal v kleci svou partnerku Moniku Jákliovou o ruku a ona řekla ano!

Svůdná blondýna souhlasila a neubránila se slzám.

„Skoro jsem odpadla, když mi Gáborův trenér ukázal, že mám jít do klece. Ptala jsem se, co se stalo, a on, že Gábor potřebuje pomoci, protože nemůže chodit. Tak jsem čekala a potom jsem dostala otázku. Smála jsem se i plakala najednou. Bylo to něco neskutečného! Každému přeji tento pocit, nic víc neexistuje,“ popsala na Instagramu své pocity sexy Monika, která fanouškům také sdělila, že svatba se zápasníkem bude obrovská.

Gábor Boráros požádal v kleci svou partnerku Moniku Jákliovou o ruku a ona řekla ano!

Zápas se Štáfkem? Podle mě je to blbost!

Monika Jákliová, která se těší velké popularitě na sociálních sítích, se před časem Expresu rozpovídala o tom, jak se s Gáborem dala dohromady.

Sexy Slovenka dříve dělala v Oktagonu cage girl, tedy dívku, co nosí karty s čísly mezi jednotlivými koly. Dlouhou dobu se snažila, aby si jí Boráros všiml, ale její plán nevyšel.

„On o mně ani nevěděl, během zápasů je plný adrenalinu a je úplně někde jinde. Pak jsem s tím sekla a napsala mu na Instagramu. Chtěla jsem poradit ohledně cvičení. Šli jsme spolu do fitka. Dal mi tak do těla, že mě bolely svaly několik týdnů a já nechtěla už vůbec cvičit,“ směje se Monika.

„První rande jsme měli v termálech. Pak mě pozval na svůj statek a ukázal mi koně. Strašně jsem se bála,“ vzpomíná sexbomba, která se nám také svěřila, že se jí příliš nezdá boxerský zápas s hercem Jakubem Štáfkem, k němuž již brzy dojde.

„Já toho kluka (Štáfka) vůbec neznám, ale nebyla jsem ráda, že Gábor ten zápas vzal, podle mě je to blbost,“ myslí si krásná blondýna.

„On (Štáfek) není bojovník, Gábor dělá MMA a teď chtějí spolu boxovat... Gábor je lepší v MMA, ale on říkal, že to zvládne, tak doufám, že vše bude v pořádku,“ dodala Monika.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 21:08 úterý 11. ledna 2022. Anketa je uzavřena.

  • 22
  • 11
  • 10
  • 7
  • 7
  • 6