Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Gábor z Výměny manželek: Proč se z něj stává reality star? V Oktagonu si už asi neškrtne!

    Přezdívka „Beast“ a tělo plné svalů a kérek. Když demoloval své soupeře, vždy bouřila celá hala. Šéf Oktagonu Ondřej Novotný (45) ho bral jako první opravdovou hvězdu své organizace. Nyní už ale Gábor Boráros (31) zdaleka nenahání takovou hrůzu jako dříve. Spíše je často terčem posměchu a kritiky. Proč se z kdysi obávaného bijce stává celebrita druhé kategorie, která vymetá jednu reality show za druhou? Podle zdroje Expresu je důvodem fakt, že potetovanému drsňákovi hrozí předčasný konec kariéry!

    Loni se Gábor Boráros pro mnohé poněkud překvapivě objevil v nejdrsnější reality show Survivor. Ze hry o milionovou výhru ho ale vyřadilo zranění kolene. MMA zápasník, který ještě před pár lety patřil mezi největší jména slovenské scény, se pak pokoušel ještě oživit svou kariéru.

    Nyní se objevil ve Výměně manželek, za což sklidil obří posměch nejen od fanoušků bojových sportů. Zdrcující kritika se na Gábora valila také od běžných televizních diváků, kterým se vůbec nelíbilo, jak se zápasník před kamerami choval.

    Když přijela náhradní manželka Renata, matka pěti dětí, jako první ho zajímalo, jestli chodí cvičit. Když se Gábor dozvěděl, že ne, ušklíbl se a před kamerou si do ženy rýpl. „Je to na ní vidět,“ culil se škodolibě Boráros, kterému se také nelíbilo, že paní Renata kouří.

    Gábor navíc nejspíše vůbec nepochopil smysl výměny a z náhradní manželky si udělal spíše služku, které vůbec nepůjčoval dceru Zoru. Renatu pouze posílal pro mléko a radil jí, jak dělat svačiny a snídaně.

    „Namyšlený k**ot! Jeho slečna ze začátku fajn, ale pak... Nechápu, proč tam Nova dává takové lidi, jako jsou oni,“ píše jedna z divaček na facebookové stránce Výměny manželek.

    „Gábor je arogantní a vlastně ani ne člověk. I opice se chová oproti němu mnohem lépe. A jeho manželka taktéž hrůza. Chudáci ten druhý pár, těch mi bylo opravdu líto,“ přidává se další fanynka.

    Hrozí mu konec kariéry, proto obráží reality show?

    Nabízí se otázka, proč se Gábor do Výměny vůbec přihlásil. Někteří spekulují o tom, že ho motivovala finanční odměna, jiní si zase myslí, že si zápasník chtěl získat zpět na svou stranu fanoušky, což se mu ale vůbec nepovedlo.

    Podle důvěryhodného zdroje Expresu z prostředí českého MMA by důvodem mohl být fakt, že Borárosovi hrozí předčasný konec kariéry a bijec, který s partnerkou Monikou staví nový dům, pochopitelně už myslí na zadní vrátka.

    „V Oktagonu má v současné době stopku a nesmí zápasit ani v druhé organizaci Fabriq, dokud se neprošetří jeho zápas a podezřelé sázky. Pokud mu přiznají podíl na vině, což vypadá více než reálně, má určitě po kariéře,“ sdělil informátor Expresu, který si nepřál být jmenován.

    Gábor Boráros

    Náš zdroj narážel na Gáborův poslední zápas, který se odehrál letos v únoru na galavečeru nově vzniklé organizace Fabriq MMA, která úzce spolupracuje s Oktagonem.

    Boráros byl v zápase s Izraelcem Kirillem Medvedovským obrovským favoritem. Čekalo se, že výrazně lehčího soupeře, který je znám tím, že si jezdí jen pro výplaty, umlátí v prvním kole. Opak byl ale pravdou.

    První kolo připomínalo spíše lehký tréninkový sparing. Jako by si oba borci nechtěli vzájemně ublížit. V druhém kole se ale Izraelec skácel k zemi po jednom z Gáborových kopů na stehno a bylo po všem.

    Bizarní zápas už řeší policie. Důvodem jsou pochybné sázky. Sázkové kanceláře totiž podle webu iDnes.cz zaznamenaly nezvykle vysoký objem sázek sázky na Borárosovu výhru a ukončení přesně v druhém kole. Vsazené částky se pohybovaly v desetitisících a nyní se zkoumá, zda v pochybném byznysu jede i Boráros, který však svou vinu popírá.

    „Je to úplné směšné, všude píšete obrovské k. o. Nevím, proč máte takové zlé myšlenky, proč mi chcete všichni škodit. Zbytečně. Vůbec nemáte pravdu, proto příští týden bude detailní rozhovor, protože nemáte pravdu. Všechno vysvětlím, protože i já mám právo se vyjádřit. Píšete blbosti a lžete. Nepřekvapujete mě, už od vás nic neočekávám. Je to vaše obrovská hanba. Můj soupeř se ve druhém kole zranil a můžu za to já? Já chtěl pokračovat i do třetího,“ řekl na Instagramu Gábor Boráros.

    Žádného detailního rozhovoru se ale veřejnost nedočkala. S novináři Boráros dlouhodobě nekomunikuje.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 17:09 pátek 8. září 2023. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      24
    • Haha
      15
    • Trapas
      11
    • Super
      7
    • Cože
      7
    • Sladký
      7