Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Namyšlený k*kot a primitiv! Boráros dostává sodu za Výměnu, z náhradní manželky si udělal služku

    Věřili, že se v populární reality show Výměna manželek ukážou jako dokonalý pár a trochu si napraví pověst u veřejnosti. Opak je ale pravdou! Na slovenskou influencerku Moniku Jákliovou a na jejího partnera Gábora Borárose se právem valí ostrá kritika za to, jak se před televizními kamerami chovali. Populární bijec MMA nejspíše vůbec nepochopil, o čem ona výměna je. Ze své náhradní manželky si udělal služku, které odmítal půjčovat dceru, a posílal ji akorát tak pro mléko do krámu. „Namyšlený k**ot a primitiv,“ zuří televizní diváci.

    Ve středu televize Nova odvysílá jeden z nejzajímavějších dílů reality show Výměna manželek za poslední dobu. V hlavní roli se představí populární zápasník MMA Gábor Boráros a jeho sexy partnerka Monika Jákliová.

    Ti dva se snaží vypadat jako dokonalý pár, pravda ale je, že se nedávno kvůli bijcově opakované nevěře rozešli a vypadalo to, že je mezi nimi definitivní konec.

    Monika se dokonce na sociálních sítích svěřila, že ji Gábor podváděl i ve chvíli, kdy ona byla v nemocnici a rodila dceru Zoru. Zatímco Boráros měl z celé aféry dlouho poté legraci a fotil se s milenkou během dovolené, slovenská influencerka trpěla.

    „Přiznám se, že mě to velmi bolí. Bolí mě jeho chování. Nevím, jak si to představuje, on ale rodič není. Nikdy není doma, a to ani po nocích,“ uvedla loni pro Expres.cz Monika Jákliová, která pak dala Gáborovi druhou šanci.

    Boráros, jehož kariéra zápasníka MMA poslední dobou silně uvadá, měl možnost si znovu získat fanoušky v již zmíněné reality show. Místo toho, aby se ukázal jako dokonalý otec a partner, se předvedl spíše jako ukázkový hulvát.

    Když přijela náhradní manželka Renata, matka pěti dětí, jako první ho zajímalo, jestli chodí cvičit. Když se Gábor dozvěděl, že ne, ušklíbl se a před kamerou si do ženy rýpl. „Je to na ní vidět,“ culil se škodolibě Boráros, kterému se také nelíbilo, že paní Renata kouří.

    Gábor Boráros se ve Výměně choval jako hulvát.

    Zápasník před náhradní manželkou neustále dával najevo, že je zvyklý na úplně jiný životní standard. Doma prý takřka nejí, protože ho nebaví čekat, až bude jídlo hotové. Většinu času tedy tráví v luxusních restauracích. Po večerech cvičí ve fitku a pravidelně chodí také do barber shopu, kde si nechává pečlivě holit hlavu, aby bylo vidět jeho tetování.

    „Můj manžel takový není,“ vypozorovala ihned Renata, které se u Gábora příliš nelíbilo. Brzy zjistila, že Boráros vůbec nepochopil smysl reality show a spíše si do Výměny manželek přišel udělat osobní PR.

    Gábor si z náhradní manželky udělal služku a vůbec jí nepůjčoval svou dceru.

    Matce pěti dětí se například nezamlouvalo, že jí Gábor nenechal ani jednou pochovat dceru Zoru. Po celou dobu natáčení se o malou holčičku starala Moničina matka, která nedala vnučku z ruky. Zvláštní také bylo, že zápasníkovi nevadilo, když měla Zoru v náručí neznámá servírka v restauraci.

    Gábor si z náhradní manželky udělal spíše služku, kterou úkoloval, jak dělat snídaně a svačiny, a posílal ji do krámu pro nákupy. „Chci kakao, běž koupit mléko,“ oznámil ráno Renatě zápasník.

    Není divu, že se čtyřicetiletá žena před kamerami několikrát rozplakala. „Celebrita jedna,“ utrousila naštvaná Renata během uklízení v Gáborově ložnici.

    Gábor si udělal ze své náhradní manželky služku a vůbec jí nepůjčoval dceru.

    Borárosova partnerka Monika, která je vlivnou influencerkou, zase nechápala, že se v sedmičlenné rodině nepoužívají speciální a značkové šampony a všechny děti si myjí vlasy stejným přípravkem.

    „Jsem zvyklá na něco úplně jiného,“ řekla několikrát před kamerou sexy blondýna, kvůli níž její náhradní rodina zavírala do klece psy.

    Monika Jákliová ve Výměně manželek

    Monika, která po domě u Máchova jezera většinu času pobíhala v kožených kalhotách, s čerstvě udělanými nehty a páskem Louis Vuitton, výměnu nezvládla dotáhnout do zdárného konce a zhruba v polovině požádala štáb o předčasné ukončení.

    „Já nemůžu nechat dceru někomu, koho neznám,“ obhajovala se Monika na závěr, kdy došlo na střet všech čtyř hlavních aktérů u stolu. „Já jsem chtěla vyzkoušet, jak to Gábor zvládne s někým jiným,“ dodala Jákliová, která si od Renaty vyslechla ostrou kritiku.

    Gábor si z náhradní manželky udělal služku a vůbec jí nepůjčoval svou dceru.

    Namyšlený k**ot a primitiv, zuří diváci. Vadila jim i Monika

    Na Monice a hlavně jejím miláčkovi Gáborovi si na sociálních sítích smlsli také diváci, kteří díl viděli s předstihem na platformě Voyo. Někteří Gábora nazývají primitivem, jiní šli ještě dál!

    „Namyšlený k**ot! Jeho slečna ze začátku fajn, ale pak... Nechápu, proč tam Nova dává takové lidi, jako jsou oni,“ píše jedna z divaček na facebookové stránce Výměny manželek.

    „Gábor je arogantní a vlastně ani ne člověk. I opice se chová oproti němu mnohem lépe. A jeho manželka taktéž hrůza. Chudáci ten druhý pár, těch mi bylo opravdu líto,“ přidává se další fanynka.

    Není tomu přitom dlouho, co byl Gábor Boráros prezentován jako jedna z hlavních hvězd česko-slovenské scény MMA. Šéf organizace Oktagon Ondřej Novotný o něm před pár lety mluvil jako o první opravdové hvězdě slovenského MMA, která dokázala pobláznit davy. Poslední dobou ale o sobě Boráros dává vědět spíše bulvárními kauzami a snahou dostat do do showbyznysu.

    Naposledy se Boráros představil v kleci letos v únoru na galavečeru nově vzniklé organizace Fabriq MMA, která úzce spolupracuje s Oktagonem.

    Jeho bizarní zápas s Izraelcem Kirillem Medvedovským, o němž se ví, že jezdí na turnaje hlavně pro lehce vydělané peníze a nedělá mu problém se rychle skácet k zemi, řeší už policie. Důvodem jsou pochybné sázky.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:40 středa 6. září 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      57
    • Haha
      53
    • Sladký
      10
    • Super
      8
    • Cože
      8
    • Tvl
      4