Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Grznár trénoval slepého Roma: Jsem pořád rasista! Datel nasypal a nedal váhu? Tak je debil

    Proslavil se svými kontroverzními názory. Ve videích často urážel Romy. Nyní ale Filip Grznár (38) mnoho lidí překvapil tím, že se na galavečeru Clash of the Stars ukázal coby kouč slepého romského influencera Dragunova. „Pořád jsem ale rasista,“ smál se během rozhovoru pro Expres.cz kulturista a zápasník, který se nám také svěřil, že by v organizaci měl brzy dostat titulový zápas. A co říká expert na zakázané látky na fámy, že Marek „Datel“ Valášek“, lidově řečeno, nasypal? „Podle mě asi ano, ale pokud kvůli tomu nedal váhu, je to debil,“ řekl Grznár.

    Filip Grznár patří mezi nejaktivnější zápasníky Clash of the Stars. V organizaci, která se zaměřuje na bizarní zápasy influencerů a celebrit, má zatím skóre 3:1.

    Porazil ho jen talentovaný postojář Filip Roubíček. Na sobotním galavečeru byl plzeňský svalovec v roli trenéra a během rozhovoru pro Expres.cz si spokojeně pochutnával na točeném pivu.

    „První Clash v roli diváka a trenéra, největší show ever! Kdo nepije a nefetuje, ať jde do pr*ele,“ řekl na úvod skvěle naladěný Grznár, který si pak pochvaloval spolupráci se slepým romským influencerem Dragunovem. Ten prohrál na body s Dannym z TVTwixx.

    „Předvedl nejlepší zápas večera. Danny byl větší a silnější, jsem rád, že ustál tři kola. Jsem strašně spokojený. Poslouchal a dělal, co jsem mu řekl. Bomba,“ neskrýval nadšení Grznár, který pak popsal, jak probíhal trénink se slepým Dragunovem.

    „Bylo to strašně náročné. Představte si, že někoho chcete něco naučit, ale nemůžete mu to ukázat. Vedete mu ruce, strašné peklo. Nedá se to vysvětlit ani znázornit, bylo to hodně náročné. V postoji je to těžké, to se nikdy nenaučí, ale i tak tam něco trefil a dělal přesně, co jsem mu řekl. Kdyby oba viděli, stejně by asi prohrál, protože je menší a slabší. Já jsem ale nadšený. S větším a silnějším soupeřem ustál tři kola, to je extrém,“ smekl před svým svěřencem známý svalovec.

    Pořád jsem rasista, Datel nasypal a nedal váhu? Tak je debil

    Mnoho lidí se jistě podivovalo nad tím, že se Dragunova ujal právě Grznár, který měl v minulosti časté spory s Romy a tvrdil o sobě, že je rasista.

    „Jsem rasista, ale ať jdou všichni do pryč. Jestli jsem, nebo nejsem rasista, je úplně jedno. Trénoval jsem cikána a co jako? Kdykoliv vezmu i zápas s cikánem. No, to radši ne, oni se pak slézají jako švábi na pivo. Jsem rasista, ale i nejsem. Přeberte si to,“ vzkázal všem pochybovačům Grznár, který pak promluvil o své budoucnosti v Clash of the Stars.

    „Toho člověka (Diega Kotlára, pozn. red.) bych strašně chtěl zbít. Proslýchá se, že bych měl jít titulový zápas v příštím Clashi ve váhové kategorii do 93 kilogramů. Tam Kotlár asi těžko shodí,“ směje se Grznár.

    „Nabídli mi soupeře, ale je to kamarád a nebudu ho ani zmiňovat. Oba jsme to odmítli,“ dodal bývalý kulturista.

    Filip Grznár je známým expertem na zakázané látky. Zeptali jsme se ho proto na spekulace, které se už nějaký pátek šíří na sociálních sítích o Marku „Datlovi“ Valáškovi. Známý influencer měl podle mnoha lidí začít užívat zakázané látky.

    To ostatně naznačil i jeho soupeř Dynamo, který Datla v sobotu přejel jako parní válec už v prvním kole. I kdyby Datel vyhrál, pás pro šampiona by nezískal, protože den před turnajem nedokázal navážit do předem domluveného limitu.

    „Neměl mít 103 kilo, není to Karlos (Vémola), to neshodí, to není prdel. Jestli si myslel, že to stáhne, je blázen. Podle mě asi nasypal, ale proč by nenasypal, já sypu a vždycky budu. Bez sypání nejsi Čech! Jestli ale nasypal a kvůli tomu neudělal váhu, je debil,“ vyjádřil se jasně Grznár.

    Celý rozhovor si pusťte ve videu.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:17 úterý 10. října 2023. Anketa je uzavřena.

    • Sladký
      12
    • Trapas
      8
    • Tvl
      7
    • Super
      6
    • Haha
      6
    • Cože
      5