Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Grznár o Clash of the Stars: Bejr má granát, ale vsadil bych na Le Syho! Datel je bez šance

    Filip Grznár okomentoval případné zápasy svého rivala Aleše Bejra. Datel je prý bez šance, co Le Sy? | foto: Koláž Expresu

    Kontroverzní youtubeři Aleš Bejr (45) a Filip Grznár (37) si šli dlouhé roky po krku. Loni ale svedli krvavou válku podle pravidel thajského boxu, kterou ovládl druhý jmenovaný. Po zápase si oba znesváření rivalové podali ruce a jednou provždy zakopali válečnou sekeru. Nyní Aleše Bejra podle informací Expresu brzy čeká další těžká bitva, která zcela jistě vzbudí velký zájem veřejnosti. Ve speciálně upravené kleci by se měl utkat s šéfem Clash of the Stars a bývalým profesionálním zápasníkem Tomášem Linh Le Sym. Řešil se také jeho případný zápas s youtuberem Markem „Datlem“ Valáškem, který ale zatím není v plánu. Šance pardubického showmana ve zmiňovaných zápasech okomentoval pro Expres.cz právě jeho bývalý rival Filip Grznár.

    Redakce Expresu nedávno jako první informovala, že promotéři organizace Clash of the Stars chystají pro své fanoušky opravdovou bombu.

    Podle našeho důvěryhodného informátora je v jednání zápas mezi Alešem Bejrem a šéfem Clashe Tomášem Linh Le Sym. Krvavá válka by se měla uskutečnit na pátém galavečeru, jehož termín ještě není znám. Bojovat se pravděpodobně bude ve speciálně upravené kleci.

    „Nebude to zápas v klasickém oktagonu, budou bojovat v malé speciální kleci. Bude to strašná mela! Je to z toho důvodu, aby Tomáš, který je profesionální zápasník, nemohl využít své zkušenosti v MMA a aby proti němu měl Aleš nějakou šanci. Bejr bude mít určitě výraznou váhovou převahu, a když to z té malé blízkosti trefí, může být konec,“ uvedl zdroj Expresu.

    Naši informaci nám později potvrdil i výše zmiňovaný boss Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy. „Zápas je skutečně v jednání,“ řekl pro Expres.cz hlavní promotér organizace, která se zaměřuje na bitky influencerů a celebrit.

    Tomáš Linh Le Sy je hlavním promotérem Clash of the Stars.

    Bejr má sílu a granát, Le Sy to s ním bude mít těžké

    Pokud k zápasu dojde, bude pravděpodobně velkým favoritem sázkových kanceláří Le Sy, který v minulosti zápasil za Oktagon a má mnohem větší zkušenosti než Bejr. Filip Grznár, který s pardubickým youtuberem loni svedl krvavou válku podle pravidel thajského boxu, by ale Bejra vůbec nepodceňoval.

    „Kdybych si musel vsadit, pak asi na Le Syho, protože je zkušenější, ale bude to určitě zajímavé. Postaví se proti sobě lehčí fighter a mnohem těžší kulturista, který má sílu a granát, což já dobře vím. Bejr vydrží hrozné rány a pro Le Syho to bude hodně těžké. Jít do takhle malé klece s někým tak velkým, jako je Bejr, bude hodně nepříjemné,“ odhaduje Grznár.

    „Bejr bude mít fyzičku, a pokud Le Syho dobře trefí, bude konec. S tím jsem do zápasu šel i já. Spoustu ran jsem ustál, ale já jsem těžká váha. Když tě obrovský chlap trefí, je to fakt špatné,“ dodává plzeňský svalovec, který se 11. března na turnaji Clash of the Stars v pražském hale O2 universum střetne se Slovákem Martinem Sedlákem alias Pagym.

    „V přípravě jsem zaznamenal brutální posun, jak ve wrestlingu, tak v postoji. Na zemi jsem měl vždycky pozice na jistotu, takže pohoda. Byla to nejtěžší příprava, co jsem měl. Pořád to stupňuji, ale už toho mám také dost. Jsem v přípravě nepřetržitě rok a půl a teď budu mít šestý zápas za tu dobu. To je dost a taky to bude vidět,“ uvedl pro Expres.cz Grznár, který v Clashi zaznamenal už tři výhry, pokaždé své soupeře ukončil v prvním kole.

    Datel proti Bejrovi nemá šanci, myslí si Grznár

    Filipa jsme se také zeptali, jak by viděl případný zápas mezi Alešem Bejrem a Markem „Datlem“ Valáškem. Populární youtubeři se totiž nedávno skrz sociální sítě vzájemně provokovali a uráželi. Mluvilo se o tom, že je jejich zápas na spadnutí.

    Podle informací Expresu má ale organizace s oběma influencery trochu jiné plány a střet Bejra s Datlem není aktuálně na pořadu dne.

    „Co se týče Bejra a Datla, tam je to za mě jasný Bejr. Stoprocentně. Datel nemá ty zkušenosti a Bejr má alespoň sílu a je fakt velký. Tam by určitě vyhrál Aleš,“ tipuje Grznár.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:00 sobota 1. července 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      32
    • Haha
      9
    • Cože
      7
    • Sladký
      7
    • Super
      6
    • Tvl
      4
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...