Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Nejvíce sexy kočka z českého MMA Denisa: Jsem stydlivka, co ráda provokuje

    Denisa Gudelj je asi nejznámější ring girl Česka. Ráda provokuje na Instagramu, v rozhovoru pro Expres.cz ale řekla, že je spíše stydlivá holka. | foto: Instagram

    Krvavé bitvy a nadlidské výkony nejsou to jediné, co zaujme oko fanouška bojových sportů. Zejména pánové nemohou během galavečerů odpoutat pozornost od hostesek, takzvaných cage girls, které mají za úkol ukazovat svá dokonalá těla v bikinách, ale také během přestávek držet nad hlavou kartony s číslem, díky nimž fanoušci poznají, kolikáté se blíží kolo. Jednou z nejpopulárnějších cage girls Česka je v současnosti sexy brunetka Denisa Gudelj, která sice velmi ráda provokuje odvážnými snímky na sociálních sítích, ale sama sebe označuje za stydlivou slušňačku.

    Ještě před několika lety se bojový sport MMA v Česku netěšil příliš velké oblibě. Dnes jsou ale z těch nejlepších tuzemských zápasníků hvězdy první velikosti a slávu si užívají také sexy kočky, které se okolo osvalených ranařů promenádují v sexy oblečcích během galavečerů.

    Expres vyzpovídal pravděpodobně největší kočku mezi českými cage girls, instagramovou hvězdičku Denisu Gudelj.

    „Kromě práce cage girl a spolumoderování K.O. magazínu a zápasení v želé mám vlastní YouTube kanál Deni G, kde zpovídám nejvýznamnější jména české, případně slovenské bojové scény,“ pochlubila se nám sexy modelka, jejíž žhavý profil na Instagramu sleduje přes čtyřicet tisíc lidí.

    K bojovým sportům Denisu vedl odmala její tatínek, který působil u zásahové jednotky.

    „Vyžadoval, abych ovládala přinejmenším kvalitní sebeobranu, za což jsem mu vděčná. Po letech jsem ale začala řádit v kleci a ringu jako cage girl a má láska k bojovým sportům se ještě prohloubila. V současné době se věnuji hlavně klasickému boxu, nezápasím, ale trénuji a je to super,“ svěřila se nám mladá sexbomba, kterou z českých ranařů baví nejvíce zápasy Václava Siváka, Tadeáše Růžičky či legendárního Karlose Vémoly.

    „Karlos je ikona a líbí se mi, jak dělá to, co dělá. První dva zmiňovaní jsou zase neskutečně hladové mladé pušky, které mě prostě baví,“ vysvětluje Denisa, která se pyšní titulem inženýrky ekonomie. 

    Denisa Gudelj je asi nejznámější ring girl Česka.

    Práce ve finančním sektoru ale Denisu zatím příliš neláká a užívá si současného života. Živit se jako cage girl totiž nemůže jen tak nějaká dívka.

    „Ta práce vyžaduje nejen pěkný vzhled, ale také povědomí o daném sportu. Musíme rozpoznat, zda se pokračuje do dalšího kola zápasu, nebo padl knokaut. Je důležité, abychom věděly, kolik má daný zápas kol a jak jsou dlouhá, kdo také zápasí. Věřte mi, že jsem se za svou kariéru setkala s dívkami, které neměly o ničem z toho ani nejmenší ponětí, nedopadá to pak vůbec dobře,“ říká svůdná bruneta, která má tělo plné kérek.

    „A samozřejmě musíme používat ženské zbraně a být sexy než vypadat jako klasická modelka,“ dodává jedním dechem Denisa.

    Denisa Gudelj ráda provokuje, ale říká o sobě, že je jinak celkem stydlivá holka.

    Když se podíváte na Denisin profil na Instagramu či Facebooku, vykoukne na vás nespočet velmi odvážných fotek. Sama modelka ale tvrdí, že je spíše stydlivá dívka, která navíc žije ve spokojeném vztahu.

    „S těmi fotkami je to těžké, jednou nafotíte sexy fotky a pak už s vámi nechce fotit nikdo nic jiného. Já jsem paradoxně dost velká stydlivka, ale u fotek mi to úplně nevadí a myslím, že se na tento styl fotek typově hodím. Mám výrazné rysy, tetování, prsa, nedá se svítit...,“ uznává Denisa Gudelj.

    „Provokovat mě ale svým způsobem baví a také se snažím vytvářet to, co vyhovuje mé cílovce a sledujícím, což jsou z 93 procent muži. Co mi sem tam přijde za nabídku, se ani raději neptejte. Ale takové věci přehlížím a jedu si dál to svoje,“ tvrdí vnadná kráska.

    Denisa Gudelj ráda ukazuje své dokonalé tělo.

    I přestože ráda ukazuje své sexy potetované tělo, má Denisa hranici, již by prý nikdy nepřekročila.

    „Nikdy bych neukázala prsa a víc. Kdysi jsem nafotila titulku Maximu a i tam jsem si uhádala ruce přes prsa. Nabídky mi chodí různé a téměř pořád. Ale to se mě netýká. Tohle patří do soukromí a já jsem, až to tak nemusí vypadat, vzorňačka a z každého focení letím domů za přítelem, pokud tam tedy není se mnou,“ dodává Denisa, která se netají tím, že v minulosti randila s několika MMA zápasníky.

    Když jsme se jí zeptali na konkrétní jména, Denisa s úsměvem na tváři odpověděla: „Nějaké rande bylo, vztah ale ne. Jména radši prozrazovat nebudu.“

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 13:38 pondělí 16. srpna 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      74
    • Super
      6
    • Haha
      4
    • Tvl
      4
    • Cože
      3
    • Sladký
      3