Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Z porodnice na bar, nebo #noalcohol? Limberská popsala, jak její muž slavil dceřin příchod na svět

    Pořádně zapít příchod svého dítěte na svět je tradice, o kterou se nechce ochudit žádný otec. O fotbalovém raubíři Davidu Limberském (36) si kvůli jeho malérům česká veřejnost udělala obrázek, že když je co slavit, moc rád se napije. Šel známý rebel řádit do víru velkoměsta v den, kdy jeho krásná manželka Lenka porodila dceru Lilien, nebo zůstal věrný svému oblíbenému hashtagu #noalcohol?

    Manželé Limberští se radovali z prvního přírůstku do rodiny v noci z pondělí na úterý. Pro Davida Limberského jde už o jeho třetí dítě, první dvě má z předchozího vztahu, fotbalistova manželka Lenka rodila poprvé.

    „Dnes se nám narodila Lilienka. Maminka byla statečná jako lvice. Lilinko, buď zdravá, šťastná a rozdávej lidem radost. Moc jsme se na tebe těšili, lásko naše,“ rozepsal se na svém Instagramu známý fotbalový rebel David Limberský.

    Vzhledem k tomu, že se v minulosti „Limba“ podepsal pod maléry, které byly spojené s alkoholem (například jeho bouračka na pražském Smíchově), hodně lidí jistě napadlo, že Limberský pofrčí z porodnice rovnou na nějakou divokou párty. Z Davida Limberského se ale po boku krásné Lenky stal starostlivý manžel, který raději v takto velký den zůstal se svou ženou a dcerou, než aby do sebe klopil panáky na baru.

    „David slavit nikam nešel,“ potvrdila nám unavená, ale šťastná Lenka. Zapít svou dcerku ale Limberský půjde. Jen si to jako profesionální sportovec nemohl zatím dovolit.

    „Ještě je (Viktorii Plzeň, pozn. red.) čekají zápasy. Myslím, že to oslaví po sezoně,“ dodala Lenka Limberská, která nás překvapila informací, že jejímu manželovi alkohol vůbec nechutná.

    Lenka Limberská a David Limberský

    Alkohol mu nechutná, ale je to pařmen!

    „Když jsem ještě nebyla těhotná, dávala jsem si ráda večer víno, a on si se mnou nikdy večer nedal. Ani pivo si neotevřel. Říká, že mu to nechutná,“ říká Limberská.

    David Limberský (vlevo) s Ondřejem Vaňkem (vpravo)

    To, že Limberskému alkohol nechutná, ale ještě neznamená, že to v klubu neumí rozjet a pěkně se cinknout.

    „Je to pařmen. Dva měsíce se alkoholu nedotkne, pak ale když už jde pít, stojí to za to. Pije rychle, nahrne to do sebe, aby byl v náladičce, ale ne že by si to nějak vychutnával,“ dodává novopečená maminka.

    Je tedy jisté, že až půjde „Limba“ dcerku zapíjet, bude to stát za to!

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:17 sobota 31. října 2020. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      82
    • Haha
      65
    • Super
      59
    • Cože
      46
    • Sladký
      43
    • Tvl
      42
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...

    Vezmeme vás na titulní stranu
    Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

    jít naiDNES.cz