Vánoční pohoda u Limberských: Fotbalový rebel řádí s manželkou v Dubaji. Bojí se výšek!

Loni českou veřejnost David Limberský (36) pobavil tím nejkýčovitějším vánočním stromkem všech dob. Letos se fotbalový rebel spolu s manželkou Lenkou (35) vydal na Vánoce do teplých krajů. V Dubaji si užívají sluníčka a luxusu. Věděli jste, že „Limba“ se bojí výšek a jeho žena ho musí nutit, aby se smočil v bazénu?

Podzimní část české nejvyšší fotbalové soutěže je za námi a ligové hvězdy si užívají klidu. Zatímco někteří fotbalisté odpočívají ve své domovině a připravují se na Vánoce, David Limberský vyrazil se svou manželkou Lenkou do Dubaje.

Svou luxusní dovolenou manželský pár poctivě dokumentuje a veškeré snímky sdílí na sociálních sítích. Společnost jim prý dělá „Limbův“ bývalý spoluhráč z Plzně Ondřej Vaněk.

Zašli si například do lunaparku a ochutnali také jídlo ve vyhlášené a luxusní restauraci Nusr-Et, kde vás šťavnatý steak vyjde i na několik tisíc korun.

Lenka na Davida také práskla, že trpí strachem z výšek. V restauraci, která se nacházela v jednom z mrakodrapů, kde máte pocit, že večeříte v nebi, mu pochopitelně nebylo zrovna nejlépe.

David Limberský trpí strachem z výšek.

Soudě podle fotek a videí, zdá se, že Limberský není zrovna ranní ptáče. Se svou manželkou si užíval pohodu u bazénu. Zatímco ona se cachtala, plzeňský obránce se jen válel na lehátku a očividně nechtěl být rušen.

Takhle Limba relaxuje.

Lenka se ho snažila tahat do bazénu, ale její taktika zřejmě nezabrala. 

Limbovi se do vody moc nechce.

Tak jí alespoň David nohama namasíroval její hrudník. „Pouhých 9999 korun a přijdu zvednout sebevědomí i vám, milé dámy,“ vzkázal svým fanynkám.

Svou netradiční masáž ňader nazval „Pushuplimbaeffect“.

Limbova zajímavá nabídka...

U soudu popisovali, jak se hádali

David Limberský a jeho manželka Lenka do Dubaje pravděpodobně odletěli také z toho důvodu, aby zapomněli na nepříjemnosti, kterým v poslední době museli čelit.

Plzeňskou ikonu měl před časem okrást o pět milionů korun podnikatel Čeněk P. Jak Limberský, tak jeho manželka Lenka nedávno vypovídali před soudem.

„My se kvůli tomu hrozně hádali. Pro mě byl Čeněk P. arogantní nafoukaný chlap. Ale David si myslel, že když mu půjčí, on se zvedne a vrátí mu. Já s tím nesouhlasila, ale David neposlechl, byl v tomhle hrozně naivní,“ vypověděla před soudem Lenka Limberská.

Podle obžaloby měl Čeněk P. od Davida Limberského během dvou let vylákat pět milionů korun na nákup luxusních aut, které chtěl poté výhodně prodat a rozdělit se s fotbalistou o zisk. 

Nic takového se ale nestalo. Kromě Limberského měl podnikatel okrást také oporu české reprezentace a bývalou plzeňskou hvězdu Vladimíra Daridu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:53 pondělí 20. dubna 2020. Anketa je uzavřena.

  • 53
  • 49
  • 44
  • 41
  • 40
  • 40