Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Vyhrál zápas po třech letech, přesto má na účtu miliardy. Z McGregora je hora svalů a vyhlíží odvetu

    McGregor nabral svalovou hmotu a podle svých slov je připraven utkat se s kýmkoliv. | foto: Profimedia.cz

    Když na Instagramu ukázal fanouškům svou aktuální formu, mnohým spadla brada. Ir nabral kila a pořádně zesílil. Vyprávět by o tom mohl zkušený Donald Cerrone, jehož při svém návratu do oktagonu McGregor smetl za čtyřicet vteřin. Gratulovala mu přitom i Cerroneho babička, která utěšovala svého vnuka a následně objala i drzého Conora, který byl evidentně dojatý a bránil se slzám. Zápasníci teď stojí na zápas s jednou z ikon UFC frontu.

    Patří k nejlépe placeným sportovcům planety. Za svůj návrat měl slíbeno zhruba 113 milionů korun. Ve skutečnosti se jeho výdělky pohybují mnohem výše. Samotný Conor McGregor počítá, že se mu na kontě nově objeví něco kolem 1,8 miliardy korun. A v budoucnu by chtěl za své zápasy inkasovat ještě více.

    Za svůj comeback má McGregor přislíbeno 113 milionů, bez všech bonusů. Už tak je to největší základní výplata, jakou v MMA kariéře dostal, ale s podílem za prodané přístupy k živému vysílání si irský ranař přijde na částku desetkrát vyšší.

    Conor svou odměnu osvětlil v rozhovoru pro ESPN. „Bude to sledovat Austrálie, Kanada, Anglie i Irsko. Takže by to mělo mít hodně prodejů. Myslím, že za zápas s Nurmagomedovem jsem dostal kolem 1,1 miliardy. Myslí si, že jsem hotov, ale já ještě nezačal,“ uvedl Ir.

    Pokud vám snad odměny ve výši miliard korun přijdou vysoké, vězte, že McGregor si stanovil jiné cíle. Chce být skutečně miliardářem, ale tím dolarovým. Podle jeho odhadů by se tak mělo stát do čtyř let.

    „Budu miliardářem, až mi bude pětatřicet. Jdu si pro žebříček nejlépe placených sportovců planety. Mám před sebou ještě kus cesty, ale dostanu se tam. Mám plán, ale kvůli tomu nezápasím,“ řekl novinářům, kteří už teď spekulují, kdo bude jeho dalším soupeřem.

    Nejvíce peněz si vydělal paradoxně ne v oktagonu, kde je jako doma, ale v boxerském ringu při zápase s Floydem Mayweatherem. Jeho konto tehdy narostlo o dvě miliardy korun.

    Conorův vítězný návrat ocenil také majitel Oktagonu a znalec bojových umění Ondřej Novotný. Ten ve svém twitterovém příspěvku jasně naznačil, že pokud by se uskutečnila velká odveta mezi Nurmagomedovem a McGregorem, létaly by vzduchem opět astronomické částky.

    Pro promotéry je zarostlý Ir splněným snem, jelikož se stal jednou z nejlépe se prodávajících sportovních značek. Mohou za to nejen jeho sportovní výkony, ale také řádně prořízlý jazyk, jímž se McGregor proslavil.

    Nyní si však chce svou image upravit a začal už v oktagonu, kde všechny dojal svým objetím s babičkou poraženého bojovníka.

    McGregor přijal gratulaci také od babičky poraženého zápasníka.

    „Byla na turnaji od prvního zápasu až do konce. Prokázala mi respekt a já prokázal respekt jí. Je to skvělá žena a vychovala skvělého muže, bylo mi ctí s Donaldem sdílet klec,“ vyjádřil se sympaticky Conor, kterému fanoušci v hale za toto gesto upřímně aplaudovali. Na vítězství bývalého šampiona přitom fanoušci čekali dlouhé roky.

    Nyní by je však mohla potěšit zpráva, že McGregor nehodlá další zápas odkládat a zápasit by mohl již v březnu.

    „Je mi teď opravdu úplně jedno, s kým budu bojovat. Nechci jen čekat, jak dopadne zápas mezi Nurmagomedovem a Fergusonem. Vždycky ten titul bude někdo držet,“ naznačil McGregor, že je připraven utkat se o pás pro šampiona s kýmkoliv.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:16 úterý 19. května 2020. Anketa je uzavřena.

    • Super
      69
    • Cože
      42
    • Trapas
      39
    • Haha
      37
    • Tvl
      37
    • Sladký
      36