Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Nejšílenější turnaj Clash of the Stars: David od Shopaholicadel, Datel o pás a liliputáni!

    Mnozí si možná mysleli, že promotéři Clash of the Stars už nemají čím překvapit. Zdá se, že tyto obavy byly naprosto zbytečné. Těsně před pondělní tiskovkou se do redakce Expresu dostaly informace, jaké zápasy se uskuteční na pátém galavečeru, který proběhne už v červnu. Jedno je jisté. Půjde o dosud nejšílenější turnaj! Organizace láká na bizarní zápas hendikepovaných influencerů, první titulovou bitvu i válku dvou podivínů českého internetu!

    Desátého června se má v pražské hale O2 universum uskutečnit historicky pátý galavečer organizace Clash of the Stars, která se specializuje na MMA zápasy influencerů a celebrit.

    Poslední turnaj fanoušci na sociálních sítích zlehka kritizovali, protože podle nich bylo k vidění málo bizáru. Tentokrát si ale milovníci těch největších šíleností přijdou na své. Na sociálních sítích unikly informace, jaké zápasy promotéři tentokrát chystají, a bude to nářez!

    „Clash of the Stars na pátou! Takový je výsledek rovnice, ve které jsou proměnnými Datel a Dynamo! Právě tito dva bojovníci budou aktéry hlavního a zároveň titulového zápasu pátého galavečera Clash of the Stars už 10. června v pražské hale O2 universum,“ píše se v oficiální pozvánce, kterou na Instagramu sdíleli někteří zápasníci Clashe.

    Kromě titulového zápasu mezi influencery Datlem a Dynamem je velkým tahákem speciální bitva profesionálního bijce Tadeáše „Mawara“ Růžičky a vyhlášeného provokatéra Tadeáše Veselého.

    Už dříve se objevily zprávy, že válka dvou Tadeášů proběhne podle speciálních pravidel, aby měl Veselý alespoň nějakou šanci. Růzička, který zápasí v profesionální organizaci RFA a dříve byl i v Oktagonu, by měl používat jen přední ruku a bude na sobě mít velké boxerské rukavice (16 oz). Kopy i lokty budou zakázané a Veselý bude mít malé rukavice (4 oz) určené na MMA.

    „Zápas se špekounem je potvrzený díky mé šikovné manažerce. V červnu, jestli z toho to prase nevycouvá, ho zkasírujeme, zbijeme a ukončíme jeho kariéru,“ řekl nedávno Tadeáš Růžička, který patří mezi nejnadějnější postojáře v Česku.

    Fanoušky bizáru zaujme také vyhrocený střet mezi namakaným kulturistou Karlosem Bendou a značně obézním Diegem Kotlárem. Velkou peckou je také domluvený zápas Davida Pražáka alias Fregamera s Klukem s kamením.

    Pražákovi zakazovala zápasit jeho bývalá partnerka Adéla Pulcová, známá coby Shopaholicadel, která podle informací Expresu promotérům Clash of the Stars vymýšlela šílené podmínky. „Chtěla vlastní ochranku a strašné peníze,“ svěřil se nám zdroj, který se orientuje v české influencerské scéně.

    Fregamer je ale už téměř dva měsíce po rozchodu s Adélou a zdá se, že je velmi šťastný. Našel si novou lásku a kolují spekulace, že čekají miminko.

    Po delší době se do akce vrací také známý tiktoker Honzi Michálek, jemuž se v kleci postaví Daniel „Seaser“ Siruček. Ženský zápas obstarají influencerky Hanka Gelnarová se Satnady.

    Fanoušci se ale jistě těší také na další vystoupení internetového podivína, který si říká Pomalu Snejksi. Jeho soupeřem bude držitel nejrychlejšího k. o. v organizaci Král Berouna.

    Nejšílenějším zápasem bude střet dvou liliputánů, Dominika Radla a „Obra ze Smidar“. Dva hendikepovaní infleunceři budou bojovat podle pravidel MMA a už jejich první stare down, který se uskutečnil na minulém galavečeru, měl v sobě velký náboj.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:00 úterý 22. srpna 2023. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      25
    • Trapas
      13
    • Super
      8
    • Cože
      8
    • Sladký
      6
    • Haha
      5