Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Finále Konferenční ligy: Tyto krásky budou podporovat české hráče West Hamu a Fiorentiny

    Finále Konferenční ligy | foto: Instagram

    Očekávané finále Konferenční ligy je tu! Do Prahy se sjíždějí fanoušci anglického West Hamu a italské Fiorentiny, ale i pro domácí fanoušky má tento zápas speciální náboj. Proti sobě se totiž postaví hned tři čeští reprezentanti: Vladimír Coufal s Tomášem Součkem na straně Kladivářů a Antonín Barák v dresu West Hamu. Všichni tři navíc v minulosti oblékali sešívaný dres, tudíž je jim prostředí Edenu dobře známé. K tomu je budou na tribunách podporovat jejich drahé polovičky, které zároveň budou největšími ozdobami zápasu.

    Vladimír Coufal a jeho milovaná Hanička

    Hana Coufalová se s Vladimírem Coufalem (30) seznámila před osmi lety v Jablonci a od prvního dne spolu trávili většinu svého volného času. Vzhledem k tomu, že je „Cuf“ do fotbalu velmi zapálený, zasvětil do něj i svoji lásku. „Fotbal je u nás každodenní téma. Často večer sázíme na zápasy proti sobě, baví nás to,“ prozradila v nedávném rozhovoru pro Expres Coufalová, která se už nemůže dočkat finále Konferenční ligy.

    „Bude to velký zápas. Od rána jsme si s manželem volali a snažili se ho rozptýlit vzhledem k tomu, že jsem fakt nervózní i já, a to nehraju. Děti doma od rána běhají v dresech a panuje tu skvělá atmosféra. Vždy když je fotbal, prožíváme to už od rána. A můj favorit je samozřejmě West Ham. Věřím, že to kluci zvládnou,“ svěřila se Expresu manželka Vladimíra Coufala.

    Hanka Coufalová je velmi půvabná blondýnka, která má i po dvou dětech dokonalou postavu. Společně s Vladimírem vychovává syna Nicolase a dceru Natálku, s nimiž chodí pravidelně na domácí zápasy West Hamu. Pro Nicolase je tatínek velký vzor, a tak z něj možná vyroste budoucí fotbalová hvězda.

    Vladimír Coufal s krásnou manželkou Haničkou a dvěma dětmi Nicolasem a Natálkou

    Tomáš Souček a jeho půvabná Natálka

    V Edenu nebude zajisté chybět ani manželka kapitána českého národního týmu Tomáše Součka (28). Opora West Hamu vstoupila do chomoutu v roce 2020, kdy si řekla své „ano“ s životní láskou Natálií. V té době už společně vychovávali dceru Terezku, k níž loni přibyla dcera Karolínka.

    Bývalý kapitán pražské Slavie si své soukromí ale dlouho střežil, před časem deníku Sport prozradil, že se s půvabnou plavovláskou seznámil v Praze, kde žil od svých patnácti let.

    Svatba Tomáše Součka a jeho Natálie

    Natálie Součková, za svobodna Dobrovodská, je původem z Kladna a s Tomášem se poznala v roce 2015. Nyní se plně soustředí na klidný rodinný život a podporu svého muže. Na sociálních sítích není aktivní a zároveň se vyhýbá i mediální pozornosti.

    Antonín Barák a jeho krásná Nikola

    Záložník italské Fiorentiny Antonín Barák (28) je už několik let šťastný po boku krásné Nikoly. Svou životní lásku si vzal v kouzelném prostředí Chateau Mcely. Nikola Baráková, za svobodna Mužíková, má k fotbalu velmi blízko. V minulosti byla profesionální fotbalistkou, která kopala za Plzeň a Spartu, jejíž je fanynkou.

    Manželé Barákovi

    „Ta holka má jedinou chybu, je sparťanka,“ prohlásil v roce 2017 zamilovaný Barák na adresu své atraktivní přítelkyně, která svého milého v jeho úspěšné kariéře velmi podporuje.

    Nikola pracovala také pro českou asociaci a stala se také členkou ženské komise Evropské federace (UEFA). V současnosti se věnuje především výchově dvou synů, Antonína a Dominika. Je pravděpodobné, že si Nikola i Tonda budou ve skrytu duše přát, aby šli jejich synové ve stejných šlépějích.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 20:31 čtvrtek 5. října 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      53
    • Super
      17
    • Haha
      2
    • Cože
      2
    • Sladký
      2
    • Tvl
      2