Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Skandál v Duplexu: „Je to sparťan Preciado?“ řeší fanoušci. Hráč zavřel sítě, ochranku vyhodili

    Sociálními sítěmi se šíří video páru, který se oddával sexu na záchodech v pražském klubu Duplex. Podle fanoušků se jedná o fotbalistu Sparty Angela Preciada. | foto: Profimedia, koláž Expresu

    Liga má pauzu kvůli reprezentačním zápasům, ale nuda v českém rybníčku rozhodně nepanuje. Sociálními sítěmi se šíří video ze záchodů v pražském Duplexu, na kterých si během jednoho z večírku divoce užívá dvojice návštěvníků. A muž fotbalovým fanouškům vzezřením, oblečením i doplňky připomíná novou hvězdu Sparty a ekvádorského reprezentanta Angela Preciada. Stejně tak se propírá, jak je možné, že člen ochranky někoho natáčí na záchodech. Podle informací Expresu Duplex zaměstnance okamžitě vyhodil, podle právníka se ale o trestný čin nejedná.

    Část fotbalových fanoušků je přesvědčena, že na záběrech skutečně Angelo Preciado je. Svědčilo by o tom ostatně oblečení, které má hvězda letenských na sobě.

    Stejné triko totiž ekvádorský reprezentant měl i při nedávném focení s rodinou, tedy manželkou a jejich dvěma dětmi. Kromě toho sedí hodinky či prsten a také špička boty, která aktérovi videa kouká z nohavic stažených kalhot.

    Angelo Preciado s rodinou

    Další část, především letenští fanoušky, to pro změnu rozporují. A poukazují třeba na to, že aktér videa nemá tak jasně patrné tetování na ruce jako fotbalista. V diskuzích fotbalových stránek na sociálních sítích se aktuálně neřeší nic jiného. Je tak jasné, že se video muselo donést i k Angelu Preciadovi. Ten si uzavřel sociální sítě a není možné ho nijak kontaktovat.

    Expres se obrátil na šéfa komunikace Sparty Ondřeje Kasíka s dotazem, zda klub video nějakým způsobem řeší a zda ohledně něj komunikoval s hráčem samotným. Odpověď jsme do vydání článku nedostali, případně bude doplněna.

    Natočila je ochranka

    Pár oddávající se intimním hrátkám zřejmě na záchodech natočila ochranka. Tomu nasvědčuje fakt, že autor v závěru videa otočí mobil na sebe a je vidět firemní tričko Duplexu.

    Na sociálních sítích se tak dále propírá, že natáčet někoho na záchodech a záběry pak šířit je neprofesionální, potenciálně i trestné.

    Preciado proti Galatasarayi zazářil.

    Redakci se na číslo, uvedené na stránkách známého a oblíbeného pražského klubu, nepodařilo dovolat. Zdroj přímo z Duplexu nám nicméně potvrdil, že incident se řešil okamžitým vyhazovem člena ochranky. Jak jsme se také dozvěděli, video je staré zhruba čtvrt roku.

    Oslovili jsme také slavnou dýdžejku Andreu Pomeje, která v Duplexu řádí za mixážním pultem. Ta nám řekla, že informace pro ni je nová a o tom, že se podobné video na sítích šíří, neměla tušení.

    „Ale je mi to divné. Všichni procházejí důkladným školením a všichni, včetně ochranky, jsou také velmi profesionální,“ řekla nám.

    Právník: Trestný čin to není

    Expres také u renomovaného advokáta, který si ale v souvislosti s kauzou nepřál být jmenován, zjišťoval, zda se zaměstnanec ochranky šířením videa dopustil trestného činu.

    „Nedopustil. Muselo by to nést známky nějaké pomluvy, očerňování. Například kdyby to video šířil s tvrzením, že ta slečna byla nezletilá. Pokud čistě jen natočil dva lidi, jak spolu někde na veřejném místě mají sex, poslal to kamarádům a pak se to začalo šířit dál, trestný čin v tom nevidím. Aktér videa nemá co napadnout,“ uvedl.

    Fotogalerie