Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Bejr byl kvůli zápasu se Soukupem na policii: Musel jsem vysvětlit touhu zranit magnáta!

    Hodně nečekanou dohru měl lednový zápas podle pravidel boxu mezi Jaromírem Soukupem (54) a Alešem Bejrem (46). Youtuber se v pátek Expresu svěřil, že neznámý člověk na něj podal trestní oznámení a jemu tak teoreticky hrozí trest za plánované ublížení na zdraví. Kontroverzní bojovník Clash of the Stars byl už na policejní stanici, kde poskytl výpověď. „Byl jsem vypovídat. Vysvětlil jsem jim, že vše, co jsem dělal, bylo v rámci proma,“ uvedl Bejr, který doteď neví, kdo na něj trestní oznámení podal.

    V pátek redakce Expresu informovala, že youtuber Aleš Bejr bude muset na policii vysvětlovat své chování v zápase s Jaromírem Soukupem. Holohlavý showman během lednového turnaje Clash of the Stars vůbec nerespektoval pravidla boxu a mediálního magnáta několikrát udeřil hlavou do obličeje.

    V pozápasových rozhovorech navíc prozradil, že Soukupa plánoval tímto způsobem co nejvíce zranit. „Chtěl jsem mu zlomit nos, aby ho odvezla sanitka,“ řekl mimo jiné Bejr.

    Právě tato slova nelíbila minimálně jedné osobě, která se rozhodla na Aleše Bejra podat trestní oznámení. „Ve spojitosti se zápasem s Jaromírem Soukupem na mě někdo podal trestní oznámení. Dnes jdu kvůli tomu na policii,“ uvedl v pátek pro Expres.cz Bejr.

    „Vůbec nevím, kdo to na mě podal, jestli přímo Soukup, nebo někdo jiný. Chodí na mě pravidelně hodně udání, možná to byl nějaký hejtr. V rozhovorech jsem říkal, že jsem mu chtěl zlomit nos a může to být tedy hodnoceno jako ublížení na zdraví ve stádiu pokusu,“ dodal influencer.

    Redakce Expresu Jaromíra Soukupa kontaktovala. Podnikatel rázně popřel, že by na Bejra trestní oznámení podal. „Na Bejra kašlu a nehodlám se jím vůbec zabývat. Takové hovadiny nedělám a ani nekomentuji,“ řekl Soukup, který se netají tím, že ho Bejr chováním v zápase hodně zklamal.

    Bejr vypovídal na policii: Musel jsem vysvětlit touhu zranit Soukupa! Zasmáli jsme se tomu

    O několik hodin později nám Aleš Bejr poslal své fotografie, které nafotil před pardubickou policejní stanicí a redaktorovi Expresu popsal, jak celá akce proběhla.

    „V pátek večer jsem byl vypovídat. Musel jsem policistům vysvětlit, že všechno, co jsem dělal, bylo v rámci proma na náš zápas a případné další zápasy v Clash of the Stars. Společně jsme se tomu zasmáli. Oni mě znají. Ptal jsem se jich, jestli mi nemohou prozradit, kdo to na mě podal, ale bohužel mi řekli, že to nejde,“ popsal Bejr, který je toho názoru, že trestní oznámení na něj podal nejmenovaný hejtr.

    „Pokud z toho budu mít problémy, tak bych nemohl na tiskovkách dělat už žádnou show. Příště by na mě mohl někdo podat trestní oznámení kvůli trash-talku,“ nechápe Bejr, který na policejní stanici dorazil ve vojenské uniformě.

    Fotogalerie