Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Buď je fakt špatný, nebo to hraje! Pošlu ho do nemocnice! Bejr o Soukupovi i životě v Egyptě

    Koncem ledna se střetně podle pravidel boxu s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (54). Jeho soupeř má s bojovými spory mnohem větší zkušenosti, on si i tak ale hodně věří na výhru. „Mým cílem je Soukupa poslat do nemocnice, aby se projel sanitkou! Viděl jsem ty jeho videa, kde trénuje a buď to jenom hraje, že je tak špatný, nebo je to fakt močka,“ řekl Expresu Bejr, který popsal svou přípravu a také řekl, jak si myslí, že se Soukupem zamávala nedávná svatba jeho expartnerky Agáty Hanychové (38).

    27. ledna na sedmém galavečeru Clash of the Stars dojde k očekávanému zápasu mezi kontroverzním youtuberem Alešem Bejrem a majitelem televize Barrandov Jaromírem Soukupem.

    Soukup, který má za sebou téměř 30 profi zápasů v ringu, pravidelně sdílí tréninková videa z gymu a lidé tak mají představu, jak na tom je. Jeho soupeř Bejr zatím ze své přípravy téměř nic nezveřejňuje a nechává tak veřejnost v očekávání. Pro Expres.cz ale holohlavý šílenec udělal výjimku a popsal, jak probíhají tréninky.

    „Trénoval jsem v Egyptě, kde jsem si před časem pořídil vlastní dům i s posilovnou. Je to pro mě druhý domov, jezdíme sem s ženou i dcerou třeba i na dva měsíce a pojedu sem i po zápase. Vzal jsem do Egypta svého trenéra, jeli jsme hodně fyzičku, ale i techniku na lapách a sparingy,“ řekl Expresu Aleš Bejr, který poslal také několik fotek dokumentující jeho přípravu v Egyptě.

    Aleš Bejr trénoval hlavně v Egyptě, kde si nedávno pořídil bydlení.

    „Taky jsem trochu nabral. Máme váhový limit 93 kilogramů, ale je tam jedno kilo tolerance. Během čtvrtka před pátečním vážením dokážu určitě tak 2-3 kilečka odvodnit bez problémů, takže moje zápasová váha bude kolem 96-97 kilogramů,“ prozradil youtuber.

    Aleš Bejr trénoval hlavně v Egyptě, kde si nedávno pořídil bydlení.

    Soukupova videa? Buď je fakt špatný, nebo to jen hraje! Agátina svatba ho může správně nas*at!

    Bejr se vůbec netají tím, že jeho cílem je Soukupovi co nejvíce ublížit. „Chci ho poslat do nemocnice, aby se projel sanitkou,“ usmívá se škodolibě Bejr, který se pak vyjádřil k Soukupovým schopnostem.

    „Původně jsem k němu měl respekt, protože jeho boxerský rekord je obdivuhodný. Když jsem ale viděl jeho videa z tréninků, tak jsem si řekl, že buď jenom hraje, že je tak špatný, nebo je to skutečně močka. Není tam žádná dynamika, síla ani dravost. S tímhle na mě nemá šanci,“ tvrdí Bejr.

    Holohlavý showman pak okomentoval, jak by mohla Soukupa případně ovlivnit nedávná svatba jeho bývalé partnerky Agáty Hanychové. Modelka se koncem roku 2023 nečekaně provdala za Mirka Dopitu, což Soukup podle informací Expresu nese velmi těžce.

    „Těžko říct, co to s ním udělá. Mě by to ale nas*alo, to je jasný. Třeba bude správně nas*anej a pomůže mu to,“ vyjádřil svůj odhad Bejr, kterého na turnaji bude pravděpodobně podporovat jeho ukrajinská manželka Angela.

    Fotogalerie