5 sportovních událostí, které byste měli v roce 2021 sledovat: Vémolova odveta, MS v hokeji nebo sešívaní
5/6

Procházka v UFC a odveta Vémola vs. Végh?

Události v příštím roce jistě vyhlíží i zarytí fandové bojových sportů. Všechny fandy MMA jistě zajímá, jak si v prestižní organizaci UFC povedou čeští zápasníci Jiří Procházka nebo David Dvořák. První jmenovaný už se připravuje na únorový zápas s Američanem Dominickem Reyesem.

Procházka proti Oezdemirovi

Velice zajímavé věci se jistě budou dít i na domácí scéně. Dá se očekávat, že nejpopulárnější tuzemský bijec Karlos Vémola bude dále naléhat na Attilu Végha, aby svolil k případné odvetě.

Problém ale je, že slovenský zápasník, který Vémolu porazil v listopadu roku 2019 v narvané O2 aréně, se do druhého zápasu s českým Terminátorem příliš nehrne a naopak uvažuje o boxerském zápase.

„Odvetu chci ve velkém stylu. Venku, na fotbalovém stadionu na Slovensku. Slovenští fanoušci si zaslouží, aby to bylo u nich doma. Přijedu na Slovensko vzít si to, co mi on sebral,“ řekl před časem pro Expres.cz Vémola.

„Znovu se stanu králem Oktagonu. Budu aktivně zápasit, šlapat a šlapat. Jediné jméno, o kterém se v jeho váze bude mluvit, budu já. Postarám se o to, aby lidé nechtěli vidět Attilu zápasit s nikým jiným než se mnou,“ dodal Terminátor.

Karlos Vémola si proti Véghovi ani neškrtl.

Kromě odvety s Attilou Véghem stojí Karlos Vémola také o boxerský zápas s raperem Marpem, o němž se mluví už dlouhé měsíce.

„Pokud by o ten zápas měl zájem nějaký promotér a sám Marpo, klidně může být. Stojím si za tím, že ten postoj mám lepší, než si lidé myslí,“ míní nejznámější český MMA zápasník.

5/6
Ohodnoťte článek

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:00 sobota 1. května 2021. Anketa je uzavřena.

  • 16
  • 14
  • 13
  • 13
  • 13
  • 12