Teplé letní počasí se konečně dostavilo a přímo vybízí k příjemnému strávení odpoledne nebo večera v parku či na zahradě. A jak lépe si vychutnat tuto krásnou roční dobu než lahodným jídlem z grilu? Užijte si grilovačku za doprovodu značky Spak a oslavte 30 let působení této společnosti v ČR.
Spak burger s trhaným hovězím masem a Spak Master remuládou
Ingredience:
Burgerová bulka 1 ks
Trhané vepřové maso 150 g
Rajče 2 plátky
Polníček lístky malá hrst
Smažená cibulka
Spak Master remuláda:
Spak Master ketchup Jalapeño 3 lžíce
Spak Master majonéza 3 lžíce
Sterilovaná okurka 1 ks
Panenský olivový olej 1 lžička
Mořská sůl + drcený pepř
Postup:
Nejprve si připravíme Spak Master remuládu: smícháme Spak Master ketchup Jalapeño a Spak Master majonézu, přidáme na drobné kostičky pokrájenou sterilovanou okurku a olivový olej. Dochutíme solí a pepřem.
Rozkrojenou burgerovou bulku opečeme z každé strany do zlatova a každou půlku potřeme Spak Master remuládou. Na spodní část bulky pak navrstvíme polníček, plátky rajčat a teplé trhané maso. Na vrchní část bulky nasypeme smaženou cibulku a překlopíme na spodní bulku s ingrediencemi.
Spak Master ketchup Jalapeño potěší všechny gurmány. Vysoký obsah rajčat (200 g na 100 g výrobku) zaručuje plnou a výbornou chuť. Díky přidaným papričkám jalapeño osloví příznivce pikantní chuti, která se výborně snoubí s klasickým kečupem. Spak Master majonéza jevyrobená z vajec z volného chovu od slepic chovaných na rakouských farmách. Je zcela bez konzervantů a antioxidantů a nenajdete v ní škrob, barviva ani umělá aromata.
Doporučená maloobchodní cena Spak Master ketchupu Jalapeño je 59,90 Kč.
Doporučená maloobchodní cena Spak Master majonézy je 44,90 Kč.