Služtičky nenávisti z Česka: Tři hezké holky, co „pochopily“ islám

Jsou mladé, jsou hezké, ale také mají extrémně xenofobní názory a bohužel se je nebojí vystavit na odiv.

Kdyby Milada Horáková s Františkou Plamínkovou věděly, že za ženská práva bojují i pro Michaelu Fialovou, Lucii Haškovou a Alenu Borůvkovou, možná by si dnes nafackovaly.

Z toho, co dokáží vypustit z úst tyhle tři krasotinky, totiž vstávají vlasy hrůzou na hlavě všem ochráncům lidských práv.

Představitel iniciativy Islám v České republice nechceme Martin Konvička je ale z těchto žen přímo nadšen, skoro jako Guru Jára.

Nejblíže má k Martinovi Konvičkovi Lucie Hašková - obyčejná občanka ČR a hlavně matka od dítěte. Organizuje mu totiž demonstrace.

A on na ni za to pěje ódy.

Lucie Hašková

„Když jsem v letech 08-09 prováděl cosi jako antiislámský comingout, tak jsem věděl, že jakmile problém pochopí „mladý holky“, vyhrajeme,“ napsal pochvalnou recenzi k webovým stránkám Lucie Haškové její duchovní vůdce Konvička.

Fotogalerie

S ním by si podle všeho velice rozuměla i Alena Borůvková, bývalá kandidátka na místopředsedkyni ČSSD přezdívaná „Barbie“. Borůvková je známá výrokem, že ženy v české politice získávají své posty přes postel.

Alena Borůvková tak dlouho pouštěla jed prostřednictvím sociálních sítí Facebook a Twitter, až ji ostatní uživatelé poslali k psychiatrovi. Nadávala bývalým kolegům, novinářům i na uprchlíky.

Konvičkův harém by směle mohla doplnit i lovkyně Michaela Fialová. Návnady pro chtivé oči islamofobů na svůj Facebook hází poměrně dost. Dokonce někdy až takového kalibru, že by se nad tou ubohou holkou chtělo člověku brečet.

Jeden příklad za všechny. Tohle sdílí Michaela Fialová na svém profilu na Facebooku.

Rozsévačky nenávisti by na rozdíl od „Baby“ měly zůstat v koutě, a nebo alespoň začít používat mozek, který by měl být podle vědců schopen daleko větší sociální empatie, než mozek mužský.

Jinak vás, holky, v ČR nechceme!

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 5:00 sobota 20. února 2016. Anketa je uzavřena.

  • 480
  • 78
  • 71
  • 21
  • 20
  • 19