Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Diskuze

    Služtičky nenávisti z Česka: Tři hezké holky, co „pochopily“ islám

    Jsou mladé, jsou hezké, ale také mají extrémně xenofobní názory a bohužel se je nebojí vystavit na odiv.
    Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
    Děkujeme za pochopení.
    FK

    Je evidentní, že autorka článku v islámském světě nikdy nežila, nezná Korán, neví co to je hadís a právo šaría, které určuje náboženské i občanské chování muslimů od kolébky až do hrobu, a je zcela neslučitelné s našimi zákony i ústavou. Já v tomto světě žil několik let, chodil do islámské školy a pečlivě prošel Korán. Islám je s naším právním i občanským systémem života zcela nekompatibilní. Ve všech evropských zemích, ve kterých je větší koncentrace muslimů, se nikde nepodařilo jejich začlenění, protože o to oni sami nemají zájem, neboť by museli změnit své stávající paradigma, a to islám nepřipouští a ani neodpouští. Všichni muslimové jsou přesvědčeni, že islám je poslední a jedině správné náboženství, které vede k boží spáse a zvítězí na celém světě. Zde končí dialog. Jen pseudohumanitární hlupáci a neznalci islámských principů vůbec nechápou, co muslimové sledují a že ortodoxně setrvají na svém nezvratitelném slámském způsobu nazírání na život. Pochopitelně, že mezi muslimy existují jisté výjimky, ale jedná se jen o marginální počty. Článek je ukázkou nejenom neznalosti této problematiky, ale zároveň i nebezpečné tuposti z toho pramenící. Nelze se divit kritickému názoru pana prezidenta vůči těmto rádoby novinářům.

    0 0
    možnosti
    MK

    !!Opravdu k smíchu, co dokážete vyplodit na tomto pochybném webu. Prý Lucie Hašková pracuje pro Konvičku. Nejlepší for dne co jsem slyšel ;-D. Každý se může přesvědčit že tomu tak není. A to 28.10 na demonstraci v Liberci ve 14. hodin na náměstí Edvarda Beneše (IVČRN - BPI ten den pořádá demonstrace v  jiných městech) a nebo 17.11 ve 14. hodin na Václavském náměstí u muzea - ten den jsou Konvičkovci tuším na hradě. Takže další lež v tomto pochybném plátku. !!

    1 0
    možnosti
    MH

    Zase další "umělec", co vyplodil bábol, vycucanej z prstu a facebookovejch postů a navíc naprosté lži. Nevím kdo panu Konvičkovy organizuje demonstrace, ale vímna 100% že paní Hašková to není. Jedinej kdo by měl zalést do kouta a začít používat mozek, a popřemýšlet o tom co je novinářská práce, ja autor tohoto smyšleného článku, napsaného od stolu bez kouska objektivní novinářské práce. Styďte se! Rv

    1 0
    možnosti
    MT

    Zase další novinář, který si s největší pravděpodobností nepřečetl základní texty islámu. Jinak by už dávno věděl, že nenávistný až genocidní je islám, ne jeho kritici. Ať si klidně píšou tihle typani, kdo má jaký kozy či další bulvární ubohosti. Ale ke všemu by si měli nastudovat základní informace. Tady nám jakýsi rádoby novinář pomocí pamfletu sděluje svůj názor. Vtipné : ))

    2 0
    možnosti
    MT

    Ne,  v ČR nechceme:

    - redaktory, kteří nepřijmou jiný (cizí názor) = Pavel Novotný

    -ničení křesťanských tradic

    -přílišnou politickou korekci

    -lidi co říkaj v novinách jaký názor je ten správný (to už tu bylo 40let ) Dekujem nechcem!

    2 0
    možnosti