Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Výměna imrvére pod vlivem: Není načase zanést do smlouvy i test na drogy?

    I když to na začátku vypadalo spíše na rozchod, nakonec to Janovi (27) a Tereze (34) z Výměny manželek dopadlo úplně jinak. Pár, který pobouřil diváky hádkami, hysterickými výlevy a vodopády urážek, otočil a vstoupil do stavu manželského. V souvislosti s ním se hojně diskutovalo o drogách, jimž se dvojice údajně neměla bránit. Nebylo by to poprvé, co účastníci pořadu na něčem „frčeli“. Není načase zanést do smlouvy i testy na návykové látky?

    Ještě než Výměna manželek vůbec začala, rozhořel se ostrý spor, který vznikl kvůli příjezdu bývalého partnera Terezy, jenž přijel navštívit dceru Elišku (6). Zuřivec Honza se v tu chvíli projevil jako pořádný žárlivec a bylo mu úplně jedno, že to vidí i televizní kamery. Následovaly nadávky, výhrůžky i hysterický pláč a vypadalo to, že se náhradní maminka Nikola (28) zase otočí a pojede zpátky.

    Otázkou je, jestli by to nebylo lepší. Diváci neskrývali své rozčarování z toho, v čem vyrůstají děti Honzy a Terezy, která kvůli svému druhovi klidně přísahala na jeho smrt, aby si ho udržela. Když ji proto v závěru dílu její milý požádal o ruku, nadšeně souhlasila. Podle informací deníku Aha! už jsou svoji.

    Povedený páreček nechtíc upozornil na zajímavý fenomén. Ve Výměně se poslední roky až podezřele často objevují lidé, kteří vypadají a chovají se, jako by byli častými uživateli drog. A nemusí je prozradit jen zkažený a chybějící chrup. 

    Podle výpovědi blízkých tohoto páru z Vimperka oba propadli drogové závislosti. Terezina maminka se na kameru svěřila, že za to může hlavně Honza, podle něj s nimi ale bojuje už léta. Ostatně on sám to zfetovaný zkoušel i na náhradní manželku a obtěžoval ji v posteli.

    Diváci kroutili hlavou, že maminka z Vimperka nevypadá na vyhublou „smažku“, že to vypadá „spíše na alkohol“. Znalí lidé v diskuzích ke zmíněnému dílu je však rychle vyvedli z omylu. Člověk závislý na tvrdých drogách klidně může mít nějaké to kilo navíc, zvláště když si jeho tělo zvykne a oni normálně (nebo dokonce víc) jedí.

    O tom, že pár dost možná holduje zakázaným psychoaktivním látkám, svědčilo i jejich chování. „Dneska neudělám nic,“ tvrdila Tereza náhradnímu manželovi a na první pohled bylo jasné, že by nejradši celý den proválela v posteli. Zato Honza energií naopak překypoval a měl co dělat, aby její „záhadný“ příval před kamerami ukočíroval. 

    Všimla si toho samozřejmě i náhradní manželka Nikola (28). „Pokud se nevymaníte z drog, není vám pomoci a skončíte na ulici. Jediná pomoc je, že se seberete a půjdete se léčit,“ řekla oběma, když došlo na hovor mezi osmi očima.

    Těžko říct, jestli se manželé rozloučili se svými kratochvílemi a konečně si na ně došlápla sociálka. Terezu, která podle Honzy „bere drogy od patnácti a vleze do postele každému“, měli v hledáčku i probační úředníci. Náznaky toho, že rodina není úplně v pořádku, tu tak byly už v minulosti. 

    Otázkou je, jestli televizi Nova stojí za to, takové rodiny podporovat a lákat je na „bezpracných“ 100 tisíc, aniž by třeba dětem nějakým způsobem pomohla. Minimálně by mohli tvůrci začít tím, že účastníkům dají testy na drogy. Nebylo by od věci si je trochu proklepnout...

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 8:56 sobota 9. ledna 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      64
    • Super
      52
    • Haha
      34
    • Tvl
      29
    • Sladký
      27
    • Cože
      23
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...