Agresor z Výměny: Manželce hrozil, že ji umlátí kladivem

Slíbil, že se polepší. Svým slovům ale nedostál. Agresivní Michal z reality show Výměna manželek měl několik měsíců po natáčení vyhrožovat své skutečné manželce Tereze, že ji umlátí kladivem. Scénu připomínající hororový film prý sledoval jeden z jejich synů!

V posledním díle oblíbené reality show Výměna manželek se o rozruch postarali manželé Tereza a Michal. Zatímco třiadvacetiletá matka dvou synů ukázala, že není příliš schopná hospodyně, její manžel se projevil jako agresivní hulvát.

Svou náhradní manželku Pavlu Michal několikrát naprosto nepochopitelně seřval. Chvílemi to vypadalo, že ji snad i napadne. „Buď ráda, že nejsi moje manželka. To bys tady skončila na zemi. V krvi! Říkal jsem ti, ne*er se do mě,“ křičel na Pavlu totálně vytočený Michal.

„Směj se, skončíš celá v bazénu. Chceš tam skončit? Ty jsi pí*a,“ dodal muž, který očividně není psychicky v pořádku a už v úvodu pořadu se svěřil, že podobné výbuchy má pravidelně a nedá se s tím nic dělat.

Když se Michalovi vrátila zpět jeho manželka Tereza, působil jako beránek. Své ženě slíbil, že se zklidní a bude na ni hodný. Netrvalo to ale dlouho a svůj slib porušil.

„Po té Výměně mi vyhrožoval kladivem před malým Matyášem. Že mě zabije kladivem a že mu bude jedno, co se mnou bude,“ svěřila se pro Nova Plus Tereza.

Kladivo jsem vedle ní jen položil

Agresivní Michal ale incident vidí jinak. „Nevyhrožoval jsem jí kladivem. Vzal jsem kladivo a položil jsem ho vedle ní, protože ho tam kluci nechali, tak jsem ho vzal a dal vedle ní,“ řekl Michal, který věří, že se manželství dá ještě zachránit.

To Tereza už s Michalem v žádném případě žít nebude a zvyká si na život bez něj.

„V září jsem mu řekla, že už mě to nebaví. Měl tři měsíce na to, aby se odstěhoval. Pátého ledna se odstěhoval, bydlí u mámy v Kladně, údajně tam pracuje, ale moc tomu nevěřím. S rodiči řešíme rozvod. Takový člověk, jak se chová, to nemá obdoby,“ zakončila dvojnásobná maminka, která Výměnu ukončila, protože si nerozuměla se svým náhradním manželem Lukášem.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:31 pátek 29. května 2020. Anketa je uzavřena.

  • 97
  • 85
  • 64
  • 46
  • 43
  • 41