Poslední debata lídrů skončí a začnou volby: Sázkaři favorizují hnutí ANO

V pátek 8. října diskuzí v Českém rozhlase vyvrcholí čas předvolebních debat. Přenášet ji bude živě Radiožurnál a Český rozhlas Plus. Klání osmi zástupců stran, hnutí nebo koalic začíná ve 12 hodin a končí minutu před otevřením volebních místností, tedy ve 13:59. Symbolicky tak volby do Poslanecké sněmovny odstartuje.

Do závěrečné superdebaty v Českém rozhlase byli pozváni Andrej Babiš (ANO), Petr Fiala (Spolu), Ivan Bartoš (Piráti a STAN), Tomio Okamura (SPD), Vojtěch Filip (KSČM), Robert Šlachta (Přísaha), Jan Hamáček (ČSSD) a Zuzana Majerová Zahradníková (Trikolóra).

Debata za účasti publika zakončí finální fázi předvolebního vysílání obou zpravodajských stanic Českého rozhlasu, moderovat ji bude ředitel zpravodajství Českého rozhlasu Jan Pokorný.

Výsledky voleb sice budeme znát až v sobotu odpoledne, sázkaři ale mají jasno už teď. Podle Tipsportu vyhraje hnutí ANO, druhá skončí koalice Spolu, třetí Piráti a STAN, čtvrtá SPD a pátí komunisti. Sociální demokraté se podle nich do Poslanecké sněmovny nedostanou.

„Zhruba čtvrtina všech sázek na parlamentní volby jde u Tipsportu na výhru ANO, které je podle všech ukazatelů v kurzu 1,38:1 také favoritem voleb, ačkoli v posledních dnech náskok ztrácí,“ informoval mluvčí Tipsportu Václav Sochor. 

Sázkaři v poslední době začali hodně věřit koalici Spolu. Kurz na její celkové vítězství spadl z 8:1 na 3,45:1. Čím nižší je kurz, tím by mělo být pravděpodobnější, že se daná věc stane. 

Celkově lidé letos vsadili více než 51 milionů korun.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:17 sobota 5. února 2022. Anketa je uzavřena.

  • 16
  • 6
  • 4
  • 4
  • 3
  • 3