Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Vlasta Hájek: Největší dárek? Náš luxusní dům! Smažit se bude ryba z oceánu

    Vlasta Hájek a Zuzana Belohorcová | foto: Instagram

    Kdo by chtěl trávit Vánoce někde v tropech, ptá se Kevin McAllister ve slavné komedii Sám doma. Odpověď? Třeba český byznysmen Vlasta Hájek, jenž prý k životu potřebuje pouze moře a sluníčko. S manželkou Zuzanou Belohorcovou i dětmi se přestěhovali na Tenerife, tamní život si zamilovali a ostrov nehodlají opustit ani během svátků. „Smažit budeme rybu cherne, která žije jen tady kolem Kanárů,“ popisuje Hájek, jak budou vypadat jejich Vánoce.

    Vlasta Hájek se s manželkou, moderátorkou Zuzanou Belohorcovou, a jejich dvěma dětmi přestěhovali na Tenerife před půl rokem. Jak podnikatel popsal nedávno pro Expres.cz, na ostrově ani na chvilku nezaháleli. Rozjeli tam realitní kancelář Tenerife Real a poskytují skrze ni nemovitosti zejména české a slovenské klientele.

    Od práce je příliš nevytrhnou ani Vánoce. Do Česka se Hájek s Belohorcovou nechystají, naopak hodlají svátky strávit pod palmou.

    „Užijeme si Vánoce v našem novém domě. Jsme za něj strašně rádi, dlouho jsme takový dům hledali, vysnili jsme si ho. Jakmile jsme tu byli poprvé, hned nás pinkl do nosu takový ten pocit, že přesně tady chceme žít. Takže tu budeme u stromu s dětmi, užijeme si to jako rodina takhle ve čtyřech,“ popisuje Hájek spokojeně.

    „Postavili jsme si tu vůbec největší vánoční strom, co jsme kdy měli. Má přes dva metry dvacet, jen tak tak se nám tam vešel, musel jsem ustřihnout špičku,“ dodává se smíchem.

    Takový stromek si postavil Vlasta Hájek se Zuzanou Belohorcovou doma.

    Dárků bude pod stromečkem na Štědrý den požehnaně,  manželé ostatně vychovávají dvě děti. Tou největší nadílkou je však podle Vlasty Hájka právě zmíněná vila, již si před několika měsíci zabydleli.

    „Koupili jsme ji za neskutečné prachy. Jsme v ulici, kde stojí vily od dvou a půl milionu dolarů. Je jich tu jen pět, poslední v řadě je nejluxusnější, ta původně stála třicet milionů dolarů. Stavěl to nějaký borec z Wall Street, který pak prodělal všechny peníze, takže to odkoupil soudce z Madridu za šest a půl milionu dolarů. Je to šestipatrový barák prokopaný do skály, má bazény vevnitř, na střeše i dole a garáž pro dvacet aut. Jsme v super společnosti,“ říká Hájek.

    Začátkem prosince uspořádali otvíračku realitní kanceláře Tenerife Real. Přijela na ni stovka hostů.

    Dokonce i štědrovečerní večeři vyřeší Hájek s Belohorcovou jako správní ostrované.

    „Budeme mít místní rybu, která se jmenuje cherne. Je to druh, který žije jenom tady kolem Kanárských ostrovů. A je to brutálně dobrá bílá ryba. Tu si osmažíme. A Zuzka dělá každý rok klasickou zelnou polévku,“ vypráví podnikatel, který si na mořské dobroty potrpí. 

    Vlasta Hájek a Zuzana Belohorcová

    Jak Expresu prozradil v nedávném rozhovoru, když ještě žil v Miami, zaletěl si tryskáčem na ústřice klidně až do New Orleans.

    A čím se bude tradiční kanárská ryba zapíjet? Jak jinak než luxusním pitím!

    „Se Zuzkou jsme se domluvili, že si připravíme brutálně dobré šampaňské,“ těší se Hájek.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 13:30 sobota 23. dubna 2022. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      215
    • Haha
      32
    • Super
      15
    • Tvl
      9
    • Cože
      2
    • Sladký
      2
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...