Orální hrátky pardubické učitelky: Tady jsou fotky, kterými se chlubila!

O takové slávě se pardubické základní škole nezdálo ani v nejhorších snech. Jedna z jejích zaměstnankyň, učitelka jazyků, na Instagramu bez ostychu dokumentovala svůj divoký milostný život. K jejímu neštěstí si fotografii manželských orálních hrátek začali přeposílat její nezletilí žáci a teď o nich ví celé Česko! Učitelka zatím i přes skandál zůstává ve škole, výpověď totiž odmítá.

Učitelka jazyků z pardubické základní školy oslavila První máj se vší parádou. Na orálních hrátkách s manželem by nebylo vůbec nic zvláštního, kdyby se s nimi ovšem nechlubila na svém instagramovém účtu. A nezůstalo pouze u jedné fotografie.

Následovalo přesně to, s čím musela nestydatá učitelka malých dětí počítat. Její domácí porno se začalo šířit veřejností a šuškalo se o něm i po celé škole. Když pak na scénu přišli rozhořčení rodiče, bylo zle.

Škola je nyní nechvalně proslulá po celé republice a bude muset čelit vyšetřování inspekce, překvapivě však na popud samotné učitelky, které se nelíbí, že si žáci o jejích radovánkách povídají. 

„Určitě to poškodilo jméno školy a uškodilo to všem zaměstnancům, kteří dobře pracují,“ zlobil se v reportáži televize Nova ředitel školy František Němec.

Učitelku raději poslal na dovolenou a chystá se s ní probrat rozvázání pracovního poměru. To ale nebude vůbec jednoduché, protože ona výpověď odmítá. O osudu divoké kantorky proto zřejmě bude rozhodovat soud.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:12 sobota 22. září 2018. Anketa je uzavřena.

  • 35
  • 17
  • 16
  • 15
  • 15
  • 14