Diskuze

Zrůdné týrání psa v Hradišti: Holič se mstil přítelkyni. Zvíře se brodilo ve výkalech

Chlubil se s ním na stránkách svého barbershopu, ve skutečnosti ho nechal hladovět a brodit se ve vlastních výkalech. Českem otřásl nechutný případ týrání psa, kterého se v Uherském Hradišti dopustil místní pánský kadeřník Martin T. Lidé na sociálních sítích volají po pomstě, dokonce se mobilizují. Hněv mířil také na jeho partnerku, jenže se ukazuje, že Martin týral psa právě ze msty za rozchod. Na veřejnost mezitím pronikly detailní informace o tom, v jak strašlivých podmínkách pes žil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Nenechal bych už zmetka vydělat ani kačku a možná bych se sám dopustil trestného činu, jak bych ho vzal něčím po kebuli.

1 0
možnosti
LJ

To je fakt hrůza, ani nemyslet, jak muselo být tomu zvířeti. Takový by měl dostat několik set hodin veřejně prospěšných prací, nejlépe uklízení psích exkrementů. A přidat by se k němu mohla i ta ošklivá pipina Adéla za to chování ke zvířatům.

0 0
možnosti
JL

J40i76r89k79a 16L46i86s64ý

14. 3. 2024 15:43

Mám chuť si udělat výlet do Hradišťa a trochu si s ním promluvit.

1 0
možnosti
PK

P15e98t73r 61K34o82l31á24ř

14. 3. 2024 13:48

Takovým lidem je lepší se obloukem vyhnout. Doufám, že ho zavřou ...

0 0
možnosti

Naprosto bezcitný psychopat. S takovým "mužem" není radno zakládat bližší vztah natožpak rodinu. Trest za opuštění zvířete a zanedbání péče má být stejný jako u dítěte. Kdy se konečně napraví tristní úpadek morálky ve společnosti?

3 0
možnosti