Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Exmanžel Karolíny od Okamury: Řekla, že Tomia miluje, a vyhodila mě z bytu! Na syna nemá čas

    V sobotu zdroj Expresu natočil Tomia Okamuru (51), jak na Hlavním nádraží v Praze vyzvedává výrazně mladší ženu. Naše informace, že jde o Karolínu W. (20) z Třince, která má doma dítě, se brzy potvrdily. Okamura ve svém prohlášení ale uvedl, že nejde o milenku, ale o kamarádku, která mu spravuje sociální sítě. Redakce Expres.cz nyní přináší obsáhlý rozhovor s Vojtěchem W., dnes již bývalým Karolíniným manželem. Mladý muž nám detailně popsal, jak mu měl Okamura přebrat ženu a rozbít rodinu. „Nejprve jí nabídl azyl, pak práci. Stýkají se už téměř rok. Pan Okamura pro mě není správný chlap,“ tvrdí Vojtěch, který aktuálně dělá všechno pro to, aby dostal svého syna Mattea alespoň do střídavé péče.

    „Ona je moje kamarádka a v taškách měla věci pro malé dítě a svého tátu, který bydlí v Praze. My se známe asi rok a ona mi občas pomáhá s videi na TikTok a náš údajný vztah si vymyslel bulvár,“ uvedl pro TN.cz Okamura, který ale nevysvětlil, proč svou údajnou kamarádku na nádraží políbil.

    „Náš pracovní vztah ale bude předpokládám pokračovat. Ona má zase připravené nějaké nápady na TikTok a pomáhá mi s trendy, kterým já nerozumím. Jsme v kontaktu, protože ona je autorkou některých videí s rekordní návštěvností. Jen třeba videoparodie Volá mi Pekarová má na mých sítích přes milion zhlédnutí a hodně oblíbená je i další parodie Volá mi Fiala,“ dodal Okamura.

    Redakce Expresu se nyní spojila s Vojtěchem W., exmanželem paní Karolíny, kterou Okamura v sobotu vyzvedával a vítal polibkem na nádraží.

    Vojtěchu, jak jste z našich fotek a krátké nahrávky poznal, že jde o vaši bývalou manželku Karolínu?

    Okamžitě jsem věděl, že je to ona. Poznal jsem ji totiž podle kufru, který si s sebou do Prahy přivezla. To zavazadlo jsem u ní už viděl.

    Pan Okamura přiznal, že mu Karolína pomáhá se sociálními sítěmi, ale zároveň rázně popřel, že by s ní udržoval intimní poměr. Vy jste ale už v podcastu Freak Show Evě Feuereislové řekl, že věc se má úplně jinak. Mohl byste nám celý příběh znovu popsat od začátku?

    S Karolínou bychom 30. července oslavili pětileté výročí našeho vztahu. Před třemi lety se nám narodil syn Matteo. Bylo to neplánované, ale vůbec toho nelituji, je to krásný chlapeček a znamená pro mě vše. Rok a půl po porodu jsme si žili dobře a vychovávali jsme ho oba. Jakmile jsme se pak ale osamostatnili a žili sami, tak manželka začala hodně jezdit do Prahy. Našla si tam práci a jezdila tam opravdu hodně často. Byla pryč třeba i 3 týdny v měsíci a pouze 1 týden trávila s námi. Já zůstal na vše sám. Staral jsem se o syna i o domácnost.

    Vojtěch W. s Karolínou v době, kdy byli ještě šťastní.

    Kdy a jak podle vás navázala kontakt s panem Okamurou?

    Krátce poté, co si našla práci v Praze, si s panem Okamurou začala psát přes Instagram. Tvrdila mi, že pracuje v kavárně, ale u pana Okamury si našla azyl pro přespávání. Pořád jezdila do Prahy a vymlouvala se, že se musí učit a doma se nemůže soustředit.

    Nezdálo se vám to ani trochu divné?

    Nemohl jsem s tím nic dělat. Pak jsem ale našel zprávy u ní v telefonu...

    Řekla mi, že ho miluje a vykopla mě z bytu

    Co se v nich psalo?

    Pan Okamura jí například psal, jaké se mu na ní líbí vlasy a ona ho oslovovala lásko. Jednou, když odjela do Prahy, si u sebe omylem nechala moje sluchátka air pody a já na svém mobilu viděl, kde se má žena nachází. Sledoval jsem, že je na cestě do Rakouska, konkrétně skončila v Salzburgu. Lhala mi. Byla s ním pak i ve Francii a to mi také neřekla. Tam letěli a já se to dozvěděl z letenek, které jí přišly na e-mail.

    Tomio Okamura tvrdí, že vaše exmanželka pro něj pracuje a spravuje mu sociální sítě. Je alespoň toto podle vás pravda?

    Ano. Ona začala pro pana Okamuru po několika měsících od seznámení pracovat a dělat mu sociální sítě. Vše, co vidíte na Instagramu a Facebooku, dělá vlastně ona.

    Jak vám Karolína oznámila, že její vztah s panem Okamurou není pouze pracovní?

    Jednoho dne přišla a řekla, že ho miluje a on miluje jí a že se s tím mám vypořádat. Oznámila mi, že se stěhuje do Prahy.

    Jak jste reagoval?

    Byl jsem smutný a plakal jsem. Odešla, i přestože věděla, jak na tom jsme. Já byl na mateřské a neměl jsem práci. Ona v té době už zhruba 3 měsíce dělala pro pana Okamuru a měla slušný příjem. Syn z toho byl také špatný. Prosil jsem jí, ať nejezdí a ať zůstane s námi. Tomio jí podle mě oblbnul, ona taková nikdy nebyla, hodně ji změnil. Byla ochotná vyměnit vše s námi za to, co má teď s ním. Tím myslím finance, je určitě zajištěná lépe, než bych ji zajistil já.

    Nedávno vás také měla vyhodit z bytu, je to pravda?

    Ano, před čtvrt rokem mě vyhodila z bytu a já se musel nastěhovat zpět ke svým rodičům.

    Syna máte ve střídavé péči?

    Ne, bohužel nemám ani tu střídavku, ale aktuálně o ni usiluji. Mám stabilní zaměstnání a syn je pro mě priorita. Já už nemám v životě žádné cíle. Od té doby, co se nám narodilo dítě, jsem šťastný, že ho mám a chci být jen s ním. Všechny své plány jsem odložil a jde mi jen o něj. Snil jsem o tom, že budu kameramanem, ale teď je má priorita vídat více mého syna. Bolí mě, když vím, že se mnou chce být a ona to nepovolí. Věřím ale, že je to na dobré cestě.

    Karolína a Vojtěch se svým synem.

    Okamura není správný chlap. Je mu jedno, že rozbil rodinu

    Jak dlouho už jste rozvedení?

    Oficiálně naše manželství skončilo 3. října. Byli jsme u soudu už dříve a já měl za to, že už jsme rozvedení, ale papírově hotové je to až teď.

    Když jede za panem Okamurou do Prahy, tak kdo hlídá vašeho syna?

    Nechává ho u své matky, která se ke Karolíně nechovala zrovna nejlépe. Ona ho tam nechá klidně na 3 dny a pak jede do Prahy. Dělá pořád to samé.

    Zkoušel jste někdy kontaktovat pana Okamuru a vše si s ním vyříkat?

    Panu Okamurovi jsem psal krátké zprávy. Psal jsem mu, že se bojím o svou manželku a chci vědět, že je v pořádku. Měl jsem strach, jestli ji třeba někdo neunesl. Tehdy byli v zahraničí. On mi neodepsal.

    Jaký na něj máte názor?

    Panu Okamurovi je evidentně jedno, že to táhne se ženou, která má malého syna. Není mu blbé, ji vzít na dovolenou a o dítě se pak musí starat tatínek. Kdyby ji měl rád, tak jí řekne, ať jde za svým synem. Pro mě to není správný chlap. Jemu je ukradené, jakou ženu osloví. Slyšel jsem, že jich má více. Asi jí jednou zlomí srdce. Nevím, jestli se zamilovala do něj nebo do jeho peněz. Pokud do něj, tak jí to asi hodně ublíží, až se vše dozví.

    Redakce Expres.cz znovu kontaktovala Tomia Okamuru. Zajímalo nás, co říká na slova Vojtěcha W., který tvrdí, že mu politik přebral manželku Karolínu a rozbil rodinu. Předseda hnutí SPD na naše zprávy nereagoval.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:30 pondělí 5. února 2024. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      76
    • Haha
      24
    • Tvl
      22
    • Super
      18
    • Sladký
      8
    • Cože
      7