Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Okamura vysvětluje milenku: Dělá mi sociální sítě! Exmanžel ale líčí úplně jiný příběh

    Tomio Okamura (51) rázně popřel, že by měl milenecký poměr s 20letou Karolínou z Třince. Politik uvedl, že mladá žena, kterou v sobotu políbil na Hlavním nádraží v Praze, je pouze kamarádka a spravuje mu sociální sítě. Redakce Expres.cz se ale spojila s Karolíniným exmanželem Vojtou a ten tvrdí něco úplně jiného. „Má bývalá žena za panem Okamurou jezdí už téměř rok do Prahy a zanedbává našeho syna. Panu Okamurovi jsem několikrát psal, ale nereagoval. Není to pro mě chlap, rozbil mi rodinu,“ tvrdí muž, který nám celý příběh detailně vylíčil.

    V sobotu zdroj Expresu natočil Tomia Okamuru, jak na Hlavním nádraží v Praze vyzvedává výrazně mladší ženu, která přicestovala s několika zavazadly.

    „Pan Okamura na ni čekal několik minut na nádraží. Měl na sobě brýle a působil nervózně. Dával si pozor, aby ho nikdo neviděl. Po chvíli z něj ale všechno spadlo a splynul s davem turistů,“ popsal náš informátor, který do redakce krátkou nahrávku poslal.

    Na videu je vidět, jak Okamura neznámou ženu líbá na pusu, pak ji jako správný gentleman bere tašky a automobilem odváží neznámo kam. „V autě si pak vyměnili ještě několik polibků,“ dodal zdroj Expresu.

    Podle našich informací se jedná o teprve dvacetiletou Karolínu W. z Třince, která má doma tříletého syna a kvůli vlivnému politikovi před časem opustila manžela Vojtu.

    Karolína má malého syna.

    Na údajný poměr Tomia Okamury a mladičké Karolíny jako první nedávno upozornila influencerka Eva Feuereislová ve svém podcastu Freak Show .

    Tomia Okamuru redakce Expres.cz několikrát kontaktovala. Lídr SPD ale nebral telefony a na naše zprávy do vydání článku neodpověděl. Pro server TN.cz nyní poskytl vyjádření, v němž románek rázně popírá a z Karolíny dělá svou kamarádku.

    „Ona je moje kamarádka a v taškách měla věci pro malé dítě a svého tátu, který bydlí v Praze. My se známe asi rok a ona mi občas pomáhá s videi na TikTok a náš údajný vztah si vymyslel bulvár,“ uvedl Okamura, který ale nevysvětlil, proč svou údajnou kamarádku na nádraží políbil.

    „Náš pracovní vztah ale bude předpokládám pokračovat. Ona má zase připravené nějaké nápady na TikTok a pomáhá mi s trendy, kterým já nerozumím. Jsme v kontaktu, protože ona je autorkou některých videí s rekordní návštěvností. Jen třeba videoparodie Volá mi Pekarová má na mých sítích přes milion zhlédnutí a hodně oblíbená je i další parodie Volá mi Fiala,“ dodal Okamura.

    Okamura není správný chlap, s Karolínou to táhne skoro rok, říká exmanžel

    Redakce Expresu požádala o vyjádření dnes již bývalého manžela výše zmiňované Karolíny. Ten nám celý příběh vylíčil poněkud jinak.

    „Karolína mě před třemi měsíci vykopla z bytu. Oznámila mi, že pana Okamuru miluje a on miluje ji a že se s tím mám prostě smířit. Táhnou to spolu zhruba 10 měsíců. Vím, že byli na dovolené v Rakousku a ve Francii,“ uvedl jednadvacetiletý Vojtěch, podle něhož Karolína kvůli Okamurovi odsunula svého syna Mattea na druhou kolej.

    Karolína a Vojtěch se svým synem.

    „S panem Okamurou si nejprve začala psát přes Instagram, pak za ním jezdila třeba i na tři týdny do Prahy. Jeden týden v měsíci pak trávila s námi. Zpočátku říkala, že ji pan Okamura zajistil azyl, později jí nabídl, ať mu spravuje sociální sítě. Na syna pak vůbec neměla čas a pořád jezdila za ním. Já byl smutný a plakal jsem,“ vzpomíná mladý muž, který je toho názoru, že mu Okamura rozbil rodinu.

    „Panu Okamurovi jsem napsal několik zpráv. On mi na ně ale doteď neodpověděl. Jemu je jedno, že ona má doma syna. Není mu blbé ji vzít na dovolenou s tím, že se o dítě pak musí starat tatínek. Kdyby ji měl rád, tak jí řekne, ať je se svým synem. Pro mě pan Okamura není správný chlap,“ dodal Vojtěch W., který Expresu detailně popsal, jak se jeho žena měl dát s vlivným politikem dohromady.

    Vojtěch W. s Karolínou v době, kdy byli ještě šťastní.

    Velký rozhovor s exmanželem Okamurovy milenky přineseme již brzy

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 11:54 sobota 3. února 2024. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      52
    • Trapas
      49
    • Tvl
      22
    • Super
      14
    • Sladký
      11
    • Cože
      8