Středa 8. května 2024, Den vítězství

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    S Petrou se rozváděli, ona o jeho sebevraždě lže! Ozval se synovec Tomáše Řehořka (†44)

    Tomáš Řehořek s manželkou Petrou | foto: Facebook

    Na sociálních sítích působili, že jsou nejenom dokonalým manželským párem, ale také perfektně sehraní obchodní partneři. Realita byla prý ale trochu jiná. Tomáš Řehořek (†44), spolumajitel kliniky Petra Clinic, kterou si oblíbilo mnoho českých celebrit, měl podle všeho vážné psychické problémy. Depresím nebyl schopen čelit, a tak si sáhl na život. Pár dní po šokující sebevraždě se českým médiím ozval jeho údajný synovec Adam, který tvrdí, že se strýc s manželkou Petrou rozváděl a Řehořková prý o smrti svého muže vědomě lže. „Byli v rozvodovém řízení a v den sebevraždy proběhlo stání,“ tvrdí muž, s nímž redakce Expresu navázala kontakt.

    Český showbyznys před pár dny zasáhla zpráva, že spolumajitel vyhlášené kliniky Petra Clinic Tomáš Řehořek spáchal sebevraždu.

    „Poslední dny nejsou lehké a samozřejmě jsme si vědomi, že vše chce čas. Ovšem Petra Clinic tady pro vás musí, a hlavně chce být dál, proto budeme moc rádi, když budete i nadále maximálně ohleduplní k tomu, že některé věci na sociální sítě jednoduše nepatří a měly by zůstat v našem soukromí,“ napsala na facebookové stránky Petra Clinic zdrcená vdova Petra Řehořková.

    „Manžel spáchal sebevraždu. Nezaznamenala jsem žádné signály, ze kterých bych mohla tento jeho úmysl odvodit,“ uvedla Řehořková pro web Blesk.cz.

    Expresu a dalším českým médiím se nyní ozval jistý Adam Burda, který tvrdí, že je synovcem zesnulého Tomáše Řehořka. Ve svém dopise tvrdí, že vdova Řehořková o smrti svého muže záměrně lže.

    „Máme s ní nahraný telefonický rozhovor z posledních dnů, kde přímo vyvrací informace, které poskytla. Stejně tak vám to nepochybně potvrdí i další rodinní příslušníci. Pokud nezačne uvádět věci na pravou míru sama, začneme informace vypouštět ven my,“ pohrozil údajný synovec Tomáše Řehořka.

    „Petra se zprávu o Tomášově smrti nenamáhala předat ani jeho nejbližší rodině, tedy jeho mamince a Tomášově sestře, mé mamince. Místo toho jsme se tuto smutnou zprávu museli dozvědět od lékaře a od Petřiných podřízených,“ dodává mladý muž, podle něhož má Řehořková k dispozici manželův dopis na rozloučenou.

    Petra Řehořková a Tomáš Řehořek

    Rozváděli se, v den sebevraždy proběhlo stání, tvrdí údajný synovec

    Řehořková médiím sdělila, že neměla vůbec žádné náznaky, že by si její muž Tomáš chtěl sáhnout na život. Podle Adama Burdy ale nedávno Petra vyprávěla rodinné známé něco úplně jiného.

    „Nejméně před měsícem se zmínila jedné příbuzné, se kterou měla obchodní vztah, že Tomáš hovořil o sebevraždě. Zjevně s tím ale nic nedělala,“ píše údajný Řehořkův synovec, podle něhož se Tomáš a Petra rozváděli.

    „Byli v rozvodovém řízení a v den sebevraždy proběhlo stání,“ tvrdí Adam Burda.

    „Petra nechtěla Tomášovi ani dopřát důstojné rozloučení a souhlasila až po našem nátlaku. Do té doby nám chtěla jenom předat urnu. Jako důvod zmiňovala zájem médií, která pravděpodobně poté sama kontaktovala,“ říká mladý muž na závěr.

    Petra Řehořková s manželem Tomášem působili jako dokonalý pár.

    Redakce Expresu kvůli výše uvedenému e-mailu od Adama Burdy kontaktovala Petru Řehořkovou. Na náš dotaz ale majitelka známé kliniky zatím nereagovala, pouze nám poslala emotikon „modlících se rukou“.

    Serveru ŽivotvČesku.cz Řehořková vzkázala, že slova o rozvodovém řízení nejsou založena na pravdě. „Nevím, kde to berou,“ uvedla podnikatelka, která se loni dostala na titulku magazínu Playboy.

    Řehořková rovněž vzkázala, že e-mail od Adama Burdy bude řešit s policií. „Nelíbí se nám, jakým způsobem o Tomášově smrti informovala, a chceme odhalit, jaká je pravda,“ sdělil Expresu Burda, který nám poskytl exkluzivní rozhovor o svém strýci.

    Rozhovor se synovcem zesnulého Tomáše Řehořka již brzy na Expres.cz!

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:03 středa 8. listopadu 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      89
    • Tvl
      21
    • Cože
      18
    • Super
      16
    • Haha
      12
    • Sladký
      8