Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Hajzle! Etzler po soudu útočí na Fialu a Zahradila. Skončíš jako Rejžek, reaguje europoslanec

    Tomáš Etzler se pustil do Fialy a Zahradila. | foto: Profimedia.cz

    Kvůli urážení influencerky Jordanky Jiráskové stanul novinář a spisovatel Tomáš Etzler nedávno před soudem. Zdá se, že ve svém chování hodlá pokračovat. Na paškál si tentokrát vzal premiéra Petra Fialu a europoslance Jana Zahradila (oba ODS). Prvního jmenovaného označil za zbabělce, o Zahradilovi zase Etzler napsal, že je hajzl a čínský prostitut. „Ať klidně pokračuje. Skončí jako Rejžek,“ vzkázal Etzlerovi skrz Expres.cz Zahradil.

    Bývalý zpravodaj České televize Tomáš Etzler, který je bratrem známého herce Miroslava Etzlera, dostal na začátku srpna soudně nařízeno, aby se omluvil influencerce Jordance Jiráskové. Etzler o ni na sociální síti mimo jiné psal, že je prokremelská svoloč.

    Podle Jiráskové působil Etzler u soudu velmi nervózně a dělalo mu velký problém vysvětlit, proč blogerku veřejně urážel.

    „Působil značně nervózně. Často i koktal a nemohl se vykoktat z toho, proč mě tedy vlastně považuje za prokremelskou kolaborantku. Řekl, že úsudek si udělal z mých tweetů, které prý píšu velice chytře a sofistikovaně, aby to z toho nebylo úplně poznat, že kolaboruji s Ruskem,“ uvedla před časem pro Expres.cz Jirásková.

    .Zdá se, že Etzlerovi od soudu už ale otrnulo. Nyní přesunul svou pozornost na tuzemské politiky, konkrétně na europoslance a dlouholetého člena ODS Jana Zahradila.

    Etzlerovi se nelíbilo, že se Zahradil pustil do bývalého hokejového brankáře Dominika Haška, který na sociální síti X (dříve Twitter) poukázal na to, jak kdo hlasoval ve věci o usnesení kritizující mučení ukrajinských nezletilých osob.

    Hašek si všiml, že většina českých europoslanců sice hlasovala pro usnesení, ale například předsedkyně komunistů Kateřina Konečná nebo výše zmíněný Jan Zahradil o usnesení vůbec nehlasovali.

    „Tady hokejka nás cvičí v docházce. Asi si myslí, že Evropský parlament je něco jako trénink. Takže: předmětného hlasování jsem se nezúčastnil, neboť jsem v EP vůbec nebyl, neboť jsem v Praze 15.6. zahajoval česko-vietnamské podnikatelské fórum,“ napsal na svém profilu Zahradil.

    Petr Fiala a Jan Zahradil

    Etzler okamžitě využil situace a na Zahradila ostře zaútočil.

    „Pan Hašek netvrdí, žes tam byl ty prolhaná demagogická držko. Ani krátký text jsi se dosud nenaučil číst. Jazyk sis od čínských hoven už umyl? Kdyby Petr Fiala nebyl takový zbabělec, už dávno myješ někde schody nebo v lepším případě obracíš někde hamburgery, parazite. ODS nevolit,“ napsal Etzler směrem k Zahradilovi.

    Politik si to nenechal líbit. „Tento výlev, to je výsledek ještě včerejšího večerního chlastu? Nebo už toho dnešního ranního?“ ptal se Etzlera Zahradil.

    Novinář byl evidentně natolik rozčílený, že Zahradilovi věnoval celý příspěvek na své zdi.

    „Primitiv, demagog, čínský prostitut a EU parazit se naváží do člověka s páteří a charakterem, který je mimo jiné jedním z nejlepších hokejových brankářů všech dob. Gauner Jan Zahradil mu nesahá ani po paty. Kdyby Petr Fiala nebyl takový zbabělec, dávno by se hajzla zbavil,“ rozepsal se Etzler.

    Zahradil se pak Etzlerovi vysmál nejen v komentářích pod příspěvkem, ale také v reakci pro Expres.cz.

    „Etzlerovy sprostoty jsou vlastně užitečné. Oddělí zrno od plev. Ti slušnější z jeho bubliny už se za něj stydí. Tleská mu jen agresivní společenská sedlina. Vybral si to sám, ať klidně pokračuje. Skončí jako Rejžek,“ myslí si Zahradil.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:40 pátek 12. ledna 2024. Anketa je uzavřena.

    • Super
      52
    • Trapas
      32
    • Haha
      22
    • Tvl
      11
    • Cože
      7
    • Sladký
      6