Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Tereza nejen o Pákistánu: Muži mi platili, abych je kousala a hrála upíra!

    Tereza Hlůšková mluví o tom, jak se živila coby společnice. Popsala ale také své první cesty do Pákistánu. | foto: Koláž Expresu

    Původně plánovala, že odvypráví svůj příběh v knize. Byla v kontaktu s několika autory a ve hře byl dokonce i film. Nyní ale Tereza Hlůšková (26), která si odseděla více než čtyři roky v pákistánském kriminále, mluví ke svým fanouškům pomocí platformy Herohero. Ve videích, která dívce z Uherského Hradiště vydělávají nemalé peníze, se Tereza věnuje například období, kdy ji živil sex za peníze. Detailně rozebírá ale také první cesty do Pákistánu. V jedné z posledních nahrávek Hlůšková zmiňuje podivné machinace se soškami v kufru! „Klepu si na čelo a říkám si, jak jsem to mohla nepoznat,“ říká mladá Češka, která naznačuje, že drogy byly nejspíše ukryty ve zmíněných soškách.

    V nedávném rozhovoru pro Expres.cz Tereza Hlůšková prozradila, že jeden z autorů, s nímž byla v kontaktu kvůli chystané knize, jí poradil, ať si založí účet na platformě Herohero a odvypráví svůj příběh tam.

    Dívka z Uherského Hradiště, která byla v roce 2019 odsouzená za pašování heroinu, ho poslechla a nyní má přes 750 odběratelů, což znamená velmi slušný měsíční výdělek.

    „Jsem ráda, že jsem se do toho hecla. Budu v tom pokračovat, nicméně práci jako takovou už mám, dělám servírku, takže tohle není můj hlavní příjem. Nebudu to tak brát a nebudu jenom točit videa a sedět doma. Určitě nebudu jako Shopaholicadel, ani kdyby mi to vynášelo 200 tisíc korun měsíčně. Pořád budu dělat servírku, protože mě to baví. Za rok třeba už ta videa nebudou vynášet nic,“ řekla redaktorovi Expresu nedávno Tereza, která má v plánu s partnerem Mariánem brzy založit rodinu a nebránila by se ani svatbě.

    Tereza se svým přítelem Mariánem

    V jednom z posledních videích na svém profilu Tereza popisuje zvláštnosti, které se odehrály během jejího pobytu ve Francii po první návštěvě Pákistánu.

    „Týpek, co se mnou byl v Pákistánu, mi napsal SMS zprávu, ať jdu v noci do parku, který je u hotelu, a že tam uvidím muže s kudrnatými vlasy a červenou kšiltovkou. Měla jsem si vzít kufřík, který jsem si brala do Pákistánu, a dát mu jednu sošku psa. Já mu říkala, že šéf tvrdil, že to bylo pro někoho v Anglii,“ vzpomíná Tereza, která tak naznačuje, že gang, do jehož spárů omylem spadla, pravděpodobně ukrýval drogy do zmiňovaných sošek.

    „Mělo mi to přijít divné. Klepu si na čelo a říkám si, jak jsem to mohla nepoznat. Mně to ale bylo jedno. Chtěla jsem zpět do Česka. Za mamkou a taťkou domů. Kdybych věděla, kolik peněz v těch soškách asi je, tomu borcovi bych to asi nedala a utekla. To si dělám legraci, oni by si mě našli,“ dodává se smíchem Hlůšková, která za mužem v červené čepici šla a setkání nyní popsala.

    „Šla jsem do parčíku, ten týpek se rozhlížel kolem, pozdravil mě, vzal si to a chtěl jít. Já si chtěla někam sednout nebo jít na jídlo. Nepochopila jsem, že tam šel dělat šmelo. On mi řekl, že už jde, a rychle odešel. Myslela jsem, že se mu nelíbím. Chtěla jsem ho alespoň pozvat na skleničku, když už jsem odjížděla z Paříže,“ svěřila se Tereza Hlůšková.

    Tereza Hlůšková

    Zlatý mercedes, sošky v autě a kousání po celém těle!

    Muž, který s Terezou cestoval do Pákistánu, se poté Češky vyptával, zdali sošku předala. Druhý den přišel další zvláštní moment.

    „Ten z Pákistánu dojel před můj hotel ve zlatém mercedesu, nejeli jsme na letiště, ale do garáže. Říkám: Co tu budeme dělat? On mi řekl, že si z mého kufru vezme sošky. V zrcátku jsem viděla, že vedle nás parkuje bílá audina a on dával sošky do ní. Asi to bylo jeho druhé auto. Pak mě zavezl na letiště, že můžu letět zpět do Česka. Já to nehrotila, v tu chvíli mě to nezajímalo. Měla jsem focení, dostala za to dárky, podívala se do Pákistánu, Francie a Anglie. Co já bych více chtěla? Neřešila jsem, co mají mezi sebou. Letěla jsem do Česka a všem vykládala, jaké to bylo,“ vypráví Tereza.

    Po návratu do Česka dostala Hlůšková možnost živit se opět jako společnice, tentokrát ale ve Švýcarsku. Po krátkém zvažování práci přijala a v jednom z videí popisuje, jak šílené požadavky měli někteří její klienti.

    „Byl tam chlap, který chtěl, abych ho kousala. Po celém těle! Řekla jsem si, že to zkusím, že bude legrace, já ho kousla, on zařval. Zeptala jsem se, jestli je to dobré, a on řekl, ať pokračuji a že musím dělat, že jsem upír a že mu saji krev. Ti chlapi si to asi nedovolí s manželkami nebo je jim trapné si o to říct, tak s tím jdou za holkou, která to musí udělat,“ říká Tereza Hlůšková.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:00 sobota 29. července 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      61
    • Tvl
      15
    • Cože
      12
    • Haha
      11
    • Super
      8
    • Sladký
      5
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...