Strach osvobozené Terezy: Drogový boss a milenec Tárik! Policie je na něj krátká

Jen několik dní dělí Terezu H. od toho, až po bezmála čtyřech letech opustí pákistánský kriminál jako svobodná žena. Nepochybně už se těší na rodinu, s níž stráví Vánoce, či třeba na oblíbenou českou kuchyni. Jedna věc ji ovšem bude nepochybně v mysli nepříjemně hlodat. Drogový boss Tárik, který měl být podle všeho i jejím milencem, běhá na svobodě. A zpráva o propuštění Terezy, jež toho o něm spoustu pověděla pákistánské policii, mu nepochybně neutekla.

Pákistánskou narkomafii, která měla stát za devíti kilogramy heroinu v jejím kufru, si Tereza znepřátelila sotva měsíc po zadržení. Tamní média začala informovat o tom, že policie na základě jejích výpovědí začala drogový gang rozkrývat a zatýkat jednotlivé členy.

Ve vazbě se měl načas ocitnout i jistý Tárik, britský občan s pákistánskými kořeny. Podle všeho byl bossem celého zločineckého uskupení a Terezu si vydržoval jako svoji milenku.

Za katrem Tárik ale nakonec neskončil. Podle informací Expresu zmizel, pátral po něm Interpol a o jeho případ se dokonce kvůli Tereze zajímala i česká policie. Drogový boss má údajně vše zajištěno tak, že na něj kriminalisté nemají nic, za co by ho mohli zavřít. Svědčit proti němu odmítly i některé další „modelky“.

Zase se smála.

Má se Tereza na svobodě bát, že si ji pákistánský kriminálník najde a bude usilovat o pomstu?

„Netuším, ale doufám, že ne. Každopádně podle mých informací se Tárik stáhl. Vím, že omezil kontakty. Nemají na něj ale prakticky nic,“ prozradil Expresu zdroj z Terezina okolí.

Tereza H. by se na svobodu podle českého ministerstva zahraničí měla dostat v řádu několika dní. Čeká se jen na vyhotovení rozsudku.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 středa 2. března 2022. Anketa je uzavřena.

  • 66
  • 42
  • 10
  • 9
  • 9
  • 3