Naděje pro Terezu? Pašeračka si vybrala nového právníka, je to místní kapacita!

To je ale překvapení! Tereza Hlůšková (22), která v Pákistánu vyfasovala téměř devět let vězení za pašování heroinu, opět mění právníka! Podle informací Expresu jím bude advokát, který má s podobnými případy velké zkušenosti a patří mezi doopravdy renomované právníky v Pákistánu.

Tereza právníka měnila už loni v dubnu, kdy od ní dostal košem kontroverzní advokát Čaudhrí Džavád Zafar, který o sobě rád prohlašoval, že je nejlepším právníkem v zemi. 

Spíše než jako právník ale působil jako obchodník z Blízkého východu. Redakci Expresu například nabízel, že za „mírný poplatek“ poskytne nahlédnutí do vyšetřovacího spisu.

Zafara tehdy nahradil Asghar Dogar, který na první pohled působil jako trefa do černého a jako přesný opak právníka Zafara. Byl to dokonalý gentleman. 

Nechvástal se tím, že je nejlepší a nesnažil se na případu mladé Češky vydělat. Naopak Tereze před časem sám od sebe dal slevu padesát procent za to, že díky tomuto případu nemá o nabídky nouzi.

Navíc podle dostupných fotografií a videí je zřejmé, že si s odsouzenou pašeračkou sedl i lidsky. Neustále se spolu chichotali a objímali se. 

Vypadali spíše jako dobří přátelé. Podle našeho zdroje s ním Tereza i tak ale nakonec nebyla spokojená, nejspíše protože nedokázal dostát svému slibu. Nedokázal ji osvobodit!

Dogar tak stejně jako Zafar dostal padáka a nahradit ho podle exkluzivních informací Expresu má jistý Naveed Khan, který má s podobnými případy velké zkušenosti a patří mezi největší právnická esa v zemi.

Podle našeho zdroje došlo ke kontaktu mezi Terezou, respektive její rodinou a právníkem Khanem před několika dny. 

Ještě se ale musí obě strany domluvit na finančních podmínkách. Khanovy služby prý vyjdou velmi draho. 

Naveed Khan, nový právník Terezy Hlůškové

„Co se týče případů spojených s drogami, tak je to nejslavnější právník v zemi,“ sdělil nám člověk, který kauzu Terezy Hlůškové bedlivě sleduje přímo z místa dění.

Otázkou zůstává, jestli i sebelepší právník má vůbec šanci Tereze vybojovat svobodu. Nevidí spíše místní advokáti jedinou výhodu v tom, že se po boku slavné pašeračky proslaví a další nabídky se pak jen pohrnou?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 22:11 čtvrtek 25. července 2019. Anketa je uzavřena.

  • 65
  • 24
  • 23
  • 19
  • 18
  • 14