Trojice uprchlíků ve Švédsku znásilnila dívku. Vše vysílali živě na Facebook

Švédské město Uppsala patří k místům, kde v zemi žije zvýšený počet uprchlíků a kde v uprchlických čtvrtích panuje zvýšená kriminalita. V neděli zde policie zasahovala v bytě trojice mladých muslimů, kteří zde znásilňovali dívku a vše natáčeli na video a živě vysílali na Facebook.

Švédsko patří k zemím, do kterých v rámci Evropy přichází nejvíce uprchlíků z blízkého východu. Obyvatelé měst, kde je koncentrace uprchlíků nejvyšší, si stěžují na nárůst kriminality. Mezi tato města patří i město Uppsala.

V Uppsale policisté v neděli zasahovali u znásilnění, kterého se dopustila trojice mladých uprchlíků. Ti k sobě na byt nalákali mladou dívku, kterou spoutali a s pistolí u hlavy jí začali znásilňovat.

Zvrhlí mladíci celé násilné znásilnění natáčeli na video, které živě vysílali na facebooku. Kromě vynuceného souložení se dívce i vysmívali a sami se často smáli do kamery a pochvalovali se navzájem za své chování. ̈

Bylo to právě vysílání na Facebooku, které sledovalo asi 200 lidí, které se stalo podnětem pro policii. V závěru videa je patrné, že policisté vtrhli do bytu, osvobodili znásilněnou dívku a pachatele zatkli.

Ve Śvédsku je identita pachatelů chráněna. Alternativní zpravodajské servery však identifikovaly jednoho z pachatelů jako imigranta jménem Emil Khodagholi, který již jednou byl trestně stíhán za útok železnou tyčí na šestnáctiletého mladíka.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:49 středa 24. května 2017. Anketa je uzavřena.

  • 172
  • 31
  • 27
  • 20
  • 18
  • 18