Policie našla svědka vraždy v tramvaji č. 17, co řekl během výslechu?

Po téměř dvou letech vyšetřování vraždy v pražské tramvaji č. 17 se podařilo policistům najít a vyslechnout svědka, po kterém dlouhou dobu pátrali. Bohužel výslech muže žádný významný posun ve vyšetřování nepřinesl.

Chvíli se zdálo, že po dlouhé době mohlo dojít k obratu v případu vyšetřování téměř dva roky staré vraždy v tramvaji č. 17. Policii se podařilo najít a vyslechnout svědka, po kterém intenzivně pátrala. Jeho výslech bohužel žádná zásadní zjištění nepřinesl.

Oběť vraždy v tramvaji č. 17 Danuše Š.

K vraždě Danuše Š. v pražské tramvaji č. 17 došlo již 13. února 2014. Od loňského června policie pátrala kromě vraha i po svědkovi události. V souvislosti s pátráním po neznámém asi 28 let starém muži vysokém zhruba 170cm zveřejnili policisté jeho přibližnou podobiznu.

Identikit svědka vraždy v tramvaji č. 17

„Kriminalisté muže kontaktovali, a to díky poznatku, který přišel od jednoho z diváků na základě zveřejnění v médiích. Tento svědek byl vyslechnut, ale jeho výpověď nepřinesla v případu žádný posun,“ sdělil policejní mluvčí Jan Daněk. „Detektivové prvního oddělení stále usilovně pracují na dopadení pachatele,“ doplnil Daněk.

Objevily se i spekulace, že vražda v tramvaji č. 17 by mohla mít spojitost s vraždami pražských taxikářů. K první z nich totiž došlo přibližně ve stejnou dobu.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:26 čtvrtek 24. března 2016. Anketa je uzavřena.

  • 13
  • 10
  • 9
  • 9
  • 8
  • 8